I will be your scarecrow

Kom just hem. Har jordens skavsår från idrotten och ska snart upp till hästarna.
Blir nog en snabb ritt på Ösp och sen lite mark med Tinna (islänning, 26 år, sto, svart, inte vår).
När jag kommer hem blir det pizza och sen ska jag spela SSL4 o sist SSO.
Så ni vet.

EDIT: Blev just klar med SSL4 så ska gå igenom några bilder och skicka över dem till min andra dator. Utvärdering av SSO's uppdatering kommer nog imorgon!

EDIT EDIT: Alla bilder är borta.. Det finns inte en enda bild i min fraps-mapp.. Någon som kan hjälpa? Snälla, jag får fan panik annars....
Let's get the story straight

Onsdag imorgon, och fem dagars ledighet påbörjas.
Vi har idrott som sista lektion (ganska chill lektion nu, gå ut och gå 3-6km beroende på vad man själv vill och orkar) och slutar först 15.30, så hinner inte kolla in uppdateringen innan fyra.

Men jag har faktiskt ingen aning om vad kan tänkas komma imorgon..
Nu har de efterlängtade huvuduppdragen kommit, så vad nu? Ska SSO fixa några gamla funktioner (frisör-, klubb-, brev- eller husdjursfunktionen i så fall? Ja, jag anser att frisörfuntkionen ska uppdateras) eller vad?
Det finns många nya platser på listan som ska komma. (Dinodalen till exempel... När fick vi först höra om det, januari 2012? - visserligen spelade jag inte då, men uppdragen kom i januari)
Dinodalen, Södra Skördebygden, expanderande i öst och i GÅD. Sånna saker.

Dock vågar jag gissa på nya hästar och kanske någon ny affär i Jarla. Men utöver det så vet jag faktiskt inte.

Har du några tankar om uppdateringen?

PS. När jag fått och spelat ut SSL4 kommer jag lägga upp recensioner av spelen samt lite spekulationer och dylikt.
Oh, you tell me to hold on

"When the day has come
That I've lost my way around
And the seasons stop and hide beneath the ground
When the sky turns gray
And everything is screaming
I will reach inside
Just to find my heart is beating" - Bleeding Out ~ Imagine Dragons

Jag vill börja blogga igen. Och jag tror att jag kommer.
Tack vare tre olika saker kom min blogganda upp lite under dagen.
Myra Riverfall (mriverfall.blogg.se) för hennes kommentar. Myra är en sjukt skön person (mitt intryck av henne i alla fall) och en riktig klok människa, och hennes kommentar fick mig att tänka efter lite.
Jag var redo att släppa allt. Bara vända om och inte titta tillbaka. Strunta i allt och sakerna därtill. Men Myras kommentar har gnagt i mitt bakhuvud sedan jag såg den imorse.

Starshine Legacy; Nu när jag äntligen (som ni som följer mig på instagram säkert vet) så har jag äntligen fått vantarna om SSL1, 2, 3 och 4. (Fyran har inte landat i brevlådan än, men jag har en känsla av att den kommer hem snart :3)
Helt ny information, teorier och spekulationer snurrar just nu runt i mitt huvud, och då har jag bara dragit igenom Mysteriet med Ödesryttarna och Hemligheten på Pine Hill (kan någon snälla förklara hemligheten..? Jag förstod inte riktigt...). Dessa har jag redan spelat igenom, så förstå då när jag får spela igenom 3an och 4an som jag faktiskt inte ens rört vid/sett screenshots ifrån? (Förutom kanske någon enstaka på någon blogg. Och det är inte helt sant, då jag hade trean förut - nu pratar vi om för många herrans år sedan - men jag tänkte inte så mycket på storyn eller så då och jag gjorde inte ens ut hela)
All information kan inte stanna i mitt huvud, så jag behöver skriva av mig det här.

Bleeding Out av Imagine Dragons.
Ni fick en liten snutt av låten däruppe. Sjukt bra sång som jag verkligen rekommenderar. Var lite osäker på den till en början, men jag har nördat den i några timmar nu så jag antar att den får ett bra betyg :3
Men i alla fall.
Texten är bra och den fick mig att tänka till lite. Även fast Myras kommentar var en övervägande faktor.

Men så här ligger det till; Jag kommer släppa vissa saker och låta dem sakta försvinna bort som ett ekande vargayl i vinternatten.
Jag kommer typ sluta spela SSO eftersom att det inte är intressant längre och tar upp alldeles för mycket av min tid. Tid jag vill lägga på annat.
Självklart kommer jag vara inne någon gång så där, som på onsdagar, men betydligt mindre. Och vissa dagar ingenting. (Fördelen med Lifetime samt stallhjälp)
Men jag kommer försöka hålla bloggen vid liv ändå. Troligtvis mest med inlägg om SSL nu, och sen får vi se.
Jag har fortfarande några inlägg i mitt utkast kvar, 'lär-känna-mig-veckan' och så har jag ju då några mer tankar tack vare SSL.

Men jag får ursäkta de konstiga inläggen innan, och mitt beteende. Jag hatar själv när jag tar för snabba beslut och så tvärt. Utan att egentligen tänka igenom dem. Usch och fy på mig själv.

Men av kommer som sagt inte vara lika aktiv. Det kanske bara blir ett inlägg en dag, nästa sju och den tredje dagen inget alls. Men jag vill se bloggande som något kul, och inte ett måste som det varit den senaste tiden.

Till er med bilder: Ska försöka få klar dem så snart som möjligt. Är ju då ledig onsdag/torsdag-söndag och har hört att det troligtvis ska komma in lite snö, så det blir nog någon timme vid datorn. Jag är dock inte inne i en kreativ period just nu, men jag ska göra mitt bästa :3

What Skype makes you hear.. Jag är inte homofob eller något sådant om det kan uppfattas som det, men jag tyckte seriöst att hon sa det.. (blackwolf73 är förresten Danne på tumblr :3)
Men som försvar så sa hon faktiskt 'interrogation'


Chrome Pointer