Oh, you tell me to hold on

"When the day has come
That I've lost my way around
And the seasons stop and hide beneath the ground
When the sky turns gray
And everything is screaming
I will reach inside
Just to find my heart is beating" - Bleeding Out ~ Imagine Dragons

Jag vill börja blogga igen. Och jag tror att jag kommer.
Tack vare tre olika saker kom min blogganda upp lite under dagen.
Myra Riverfall (mriverfall.blogg.se) för hennes kommentar. Myra är en sjukt skön person (mitt intryck av henne i alla fall) och en riktig klok människa, och hennes kommentar fick mig att tänka efter lite.
Jag var redo att släppa allt. Bara vända om och inte titta tillbaka. Strunta i allt och sakerna därtill. Men Myras kommentar har gnagt i mitt bakhuvud sedan jag såg den imorse.

Starshine Legacy; Nu när jag äntligen (som ni som följer mig på instagram säkert vet) så har jag äntligen fått vantarna om SSL1, 2, 3 och 4. (Fyran har inte landat i brevlådan än, men jag har en känsla av att den kommer hem snart :3)
Helt ny information, teorier och spekulationer snurrar just nu runt i mitt huvud, och då har jag bara dragit igenom Mysteriet med Ödesryttarna och Hemligheten på Pine Hill (kan någon snälla förklara hemligheten..? Jag förstod inte riktigt...). Dessa har jag redan spelat igenom, så förstå då när jag får spela igenom 3an och 4an som jag faktiskt inte ens rört vid/sett screenshots ifrån? (Förutom kanske någon enstaka på någon blogg. Och det är inte helt sant, då jag hade trean förut - nu pratar vi om för många herrans år sedan - men jag tänkte inte så mycket på storyn eller så då och jag gjorde inte ens ut hela)
All information kan inte stanna i mitt huvud, så jag behöver skriva av mig det här.

Bleeding Out av Imagine Dragons.
Ni fick en liten snutt av låten däruppe. Sjukt bra sång som jag verkligen rekommenderar. Var lite osäker på den till en början, men jag har nördat den i några timmar nu så jag antar att den får ett bra betyg :3
Men i alla fall.
Texten är bra och den fick mig att tänka till lite. Även fast Myras kommentar var en övervägande faktor.

Men så här ligger det till; Jag kommer släppa vissa saker och låta dem sakta försvinna bort som ett ekande vargayl i vinternatten.
Jag kommer typ sluta spela SSO eftersom att det inte är intressant längre och tar upp alldeles för mycket av min tid. Tid jag vill lägga på annat.
Självklart kommer jag vara inne någon gång så där, som på onsdagar, men betydligt mindre. Och vissa dagar ingenting. (Fördelen med Lifetime samt stallhjälp)
Men jag kommer försöka hålla bloggen vid liv ändå. Troligtvis mest med inlägg om SSL nu, och sen får vi se.
Jag har fortfarande några inlägg i mitt utkast kvar, 'lär-känna-mig-veckan' och så har jag ju då några mer tankar tack vare SSL.

Men jag får ursäkta de konstiga inläggen innan, och mitt beteende. Jag hatar själv när jag tar för snabba beslut och så tvärt. Utan att egentligen tänka igenom dem. Usch och fy på mig själv.

Men av kommer som sagt inte vara lika aktiv. Det kanske bara blir ett inlägg en dag, nästa sju och den tredje dagen inget alls. Men jag vill se bloggande som något kul, och inte ett måste som det varit den senaste tiden.

Till er med bilder: Ska försöka få klar dem så snart som möjligt. Är ju då ledig onsdag/torsdag-söndag och har hört att det troligtvis ska komma in lite snö, så det blir nog någon timme vid datorn. Jag är dock inte inne i en kreativ period just nu, men jag ska göra mitt bästa :3

What Skype makes you hear.. Jag är inte homofob eller något sådant om det kan uppfattas som det, men jag tyckte seriöst att hon sa det.. (blackwolf73 är förresten Danne på tumblr :3)
Men som försvar så sa hon faktiskt 'interrogation'

Charlotte Snowborn

Kul att du inte slutar, och jag ser fram emot att få se bilden. Alltid lika roligt när någon målar av ens häst =) Hade en undran också om jag inte är för krånglig nu. Eftersom jag är Arab-fantast så är det inte bara den vita araben som står i mitt stall utan tre till. När du nu inte påbörjat bilden tänkte jag fråga om man fick ångra sig till den bruna araben med lång man från VD. Om inte så har jag full förståelse och är lika glad för det.

Svar: Jag vet inte riktigt.. Har hunnit göra linearten efter skimmelns färg (fast det är väl ganska lätt att ändra ändå :3), men jag ska se vad jag kan göra :3 Men vad heter hästen? ^^
Rose Goldfield

Charlotte Snowborn

Fortsätt med skimmeln då, Aysu heter hon =) Men jösses vilken beslutsångest man får =P

Myra R

HAHA har också lyssnat sönder den de senaste dagarna :D Jag älskar deras texter och den lite tuffare stilen i musiken.
Det är jättekul att höra att du kommer försöka ta det i din egen takt när lusten faller in! Det är ju ändå din hemsida och då är det du som bestämmer, det är dig det ska vara givande och roligt för sen får resten tycka vad de vill ;)
Nu blev jag smickrad och kan inte säga annat än att jag tycket samma om dig. Fast ibland blir jag lite rädd när du skriver saker som är så likt mig. Din ansökan till NG typ skrämde ihjäl mig.

Svar: Visst är den bra? ^^ Hamnar nog bland min top 3 Imagine Dragons-låtar, heh ^^'
Precis c:
Hahah, kan inte göra mer än säga detsamma faktiskt ^^' (Nästan) varje gång du har skrivit sånna där "10-saker-om-mig"-inlägg har jag känt igen mig själv i det du skriver. Lite creepy att vi är såpass 'lika', fast vi inte känner varandra såvärst bra..
Rose Goldfield

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer