Nissan King Cab - 9 months = sad face


Okej, så detta är mitt schema. Som jag kommer ha kvar genom hela åttan (med undantag från vårterminen, då jag kommer sluta 11.25 på torsdagar).
Lite vackert överstrukna namn sådär, heh. Men matte fyra gånger i veckan (får jag påpeka att min nya mattelärare inte pratar ren svenska? Jag hade henne i kemi förra året..) vet jag inte om jag kommer överleva..

Men men.. 8A nudå, nöjd med klassen. Någon ny person, men helt okej. Allt är "helt okej" nu för tiden enligt mig... Vet inte varför.. Men det bara är så.. (Förutom en del saker, så klart då)
Jag vet inte hur det kommer se ut med bloggen ärligt talat. Varannan vecka kommer jag åka hem med far min, som slutar 14.20, vilket betyder ingen bloggning alls dessa dagar.
Veckorna efter har jag dock runt 1 timme föräldrafritt, dock vet jag inte alls när bussarna går så jag kan bli tvungen att vänta tills mor min slutat och be om skjuts av henne.

Runt juni nästa år kommer jag dock, förhoppningsvis om jag inte screwar up, stå med ett a traktor-kort i handen. (Oh jag har hittat den perfekta bilen också... En Nissan King Cab... Beautiful... Även om det kanske inte blir just den bil jag hittat /24.000kr och några många månader för tidigt möjligtvis/ så ska jag definitivt ha en med flak/pickup.) 
Men det är runt ett år bort.. Ett år utan blogg känns ju väldans.. Eller om jag ska ta en bloggpaus och bara återkomma under loven. Optimal lösning.
Jag tänker i vilket fall prioritera studierna och hälsan framför datorn och SSO, det kan ni skriva upp.

Men jag tror nog att jag gör så: Tar en bloggpaus, men återkommer så fort det blir lov och lediga dagar. Dock får vi självklart se om lusten finns där, jag menar; allt kan hända tills dess. Men gör den det så kan ni skriva upp att jag är här och skriver.

Ni får ha det så gött nu tills oktober, jag ska gå och begrava mig själv i 60-80-tals rock, drömma lite om bilar och sedan ge mig ut på bockjakt. Har'e!


Chrome Pointer