Nissan King Cab - 9 months = sad face


Okej, så detta är mitt schema. Som jag kommer ha kvar genom hela åttan (med undantag från vårterminen, då jag kommer sluta 11.25 på torsdagar).
Lite vackert överstrukna namn sådär, heh. Men matte fyra gånger i veckan (får jag påpeka att min nya mattelärare inte pratar ren svenska? Jag hade henne i kemi förra året..) vet jag inte om jag kommer överleva..

Men men.. 8A nudå, nöjd med klassen. Någon ny person, men helt okej. Allt är "helt okej" nu för tiden enligt mig... Vet inte varför.. Men det bara är så.. (Förutom en del saker, så klart då)
Jag vet inte hur det kommer se ut med bloggen ärligt talat. Varannan vecka kommer jag åka hem med far min, som slutar 14.20, vilket betyder ingen bloggning alls dessa dagar.
Veckorna efter har jag dock runt 1 timme föräldrafritt, dock vet jag inte alls när bussarna går så jag kan bli tvungen att vänta tills mor min slutat och be om skjuts av henne.

Runt juni nästa år kommer jag dock, förhoppningsvis om jag inte screwar up, stå med ett a traktor-kort i handen. (Oh jag har hittat den perfekta bilen också... En Nissan King Cab... Beautiful... Även om det kanske inte blir just den bil jag hittat /24.000kr och några många månader för tidigt möjligtvis/ så ska jag definitivt ha en med flak/pickup.) 
Men det är runt ett år bort.. Ett år utan blogg känns ju väldans.. Eller om jag ska ta en bloggpaus och bara återkomma under loven. Optimal lösning.
Jag tänker i vilket fall prioritera studierna och hälsan framför datorn och SSO, det kan ni skriva upp.

Men jag tror nog att jag gör så: Tar en bloggpaus, men återkommer så fort det blir lov och lediga dagar. Dock får vi självklart se om lusten finns där, jag menar; allt kan hända tills dess. Men gör den det så kan ni skriva upp att jag är här och skriver.

Ni får ha det så gött nu tills oktober, jag ska gå och begrava mig själv i 60-80-tals rock, drömma lite om bilar och sedan ge mig ut på bockjakt. Har'e!
With a bottle of rum and the yo-ho-ho

Godmorgon! Eller god dag kanske...? För mig är det godmorgon, vaknade för tjugo minuter sen.
I vilket fall. På onsdag börjar skolan. Vi börjar kl 9 och slutar 14, så det är ju perfa inför uppdateringen, heh.
Om det inte går någon buss kommer jag dock bli tvungen att gå hem, så det lägger kanske på någon timme. (Vi bor drygt en mil från stan, tror jag. Har inte direkt koll på sådant..) 
 
Vi har inte fått några scheman ännu, så jag har ingen aning om hur det kommer se ut med tiderna. Och schemat avgör helt och hållet bloggens framtid.
Så därför har det varit lite tyst nu, då jag inte vill "lägga upp höga förväntningar" och sedan bara försvinna. Hellre tona bort, än försvinna plötsligt.
 
Nu har jag dock informerat er om det och har en massa sysslor att göra innan päronen kommer hem.
Uppdaterar på onsdag om bloggens framtid. Stay tuned.
 
 
'Allå 'allå 'emliga armén!


Jag minns inte när jag skrev något sist, och är oförmögen att kolla upp det just nu då jag skriver via min ipad (som vanligt...).
Men vi tar en ska i taget:

(Kan innehålla spoilers för de som inte gjort senaste huvuduppdragen)
*Veckans uppdatering var åzum. Äntligen huvuduppdrag! Dock skulle jag vilja veta lite mer om urträdet i Firgrove, men det får man väl veta under senare uppdrag. Och Jorvik City. HALLÅ!
Dock känns det som att de överger Dinodalen, platsen jag vill till mer än allt annat helt. Nu verkar se lägga fokusen på Jorvik City och delarna i öster, istället. Vilket känns dåligt då det faktiskt ryktats om Dinodalen i vadå, tre år nu? Nic Stoneground har varit fast därinne länge nog ju...
Uppdragen var somsagt grymma. Lisa var lite märklig, törs jag säga.. Och jag upptäckte en chockerande sak. Man kan inte skriva Jesus i chatten.

*Jag har nu fyra projekt på halsen. Fem om man räknar med att jag faktiskt måste uppgradera bloggen, nu när headern är klar och allt.
De som följer mig på instagram har fått lite w.i.p.s och sådant :3. Men projekt ett är en bild med 11-13 hästar, varav en är klar. Så det kommer ta tid törs jag säga..

*På bilden ovan kan ni se min och en bästis weebly-sida, Aliveandcrushing.weebly.com
Det är en sida där vi kommer publicera eh, kärlekshistorier kan man säga x3 Jag är inte direkt den romantiska typen, om vi säger så, men det går la framåt! Jag går under aliaset Rozka, vilket är en blandning av Rose och Zakkura, och hon kallar sig Esther.

Men det var nog det från mig... Vi hör väl någon annan gång!


Chrome Pointer