'Allå 'allå 'emliga armén!


Jag minns inte när jag skrev något sist, och är oförmögen att kolla upp det just nu då jag skriver via min ipad (som vanligt...).
Men vi tar en ska i taget:

(Kan innehålla spoilers för de som inte gjort senaste huvuduppdragen)
*Veckans uppdatering var åzum. Äntligen huvuduppdrag! Dock skulle jag vilja veta lite mer om urträdet i Firgrove, men det får man väl veta under senare uppdrag. Och Jorvik City. HALLÅ!
Dock känns det som att de överger Dinodalen, platsen jag vill till mer än allt annat helt. Nu verkar se lägga fokusen på Jorvik City och delarna i öster, istället. Vilket känns dåligt då det faktiskt ryktats om Dinodalen i vadå, tre år nu? Nic Stoneground har varit fast därinne länge nog ju...
Uppdragen var somsagt grymma. Lisa var lite märklig, törs jag säga.. Och jag upptäckte en chockerande sak. Man kan inte skriva Jesus i chatten.

*Jag har nu fyra projekt på halsen. Fem om man räknar med att jag faktiskt måste uppgradera bloggen, nu när headern är klar och allt.
De som följer mig på instagram har fått lite w.i.p.s och sådant :3. Men projekt ett är en bild med 11-13 hästar, varav en är klar. Så det kommer ta tid törs jag säga..

*På bilden ovan kan ni se min och en bästis weebly-sida, Aliveandcrushing.weebly.com
Det är en sida där vi kommer publicera eh, kärlekshistorier kan man säga x3 Jag är inte direkt den romantiska typen, om vi säger så, men det går la framåt! Jag går under aliaset Rozka, vilket är en blandning av Rose och Zakkura, och hon kallar sig Esther.

Men det var nog det från mig... Vi hör väl någon annan gång!

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer