Veckans uppdatering

Nu har jag hållit mig till tidsinställda ett tag, men nu ska det komma upp ett, ehmn 'live' inlägg :3
Nämnligen veckans uppdatering ;3
 
Nu känns det som att SSO har gått ur den här eran med slöa uppdateringar (för jag menar, förra veckans, ett cupcake-set?) och går mot ljusare tider.
Idag dök det upp två nya saker i spelet, plus några hästar och en t-shirt. (Inlägget kan innehålla spoilers för er som inte loggat in ännu!)
Tröjan var ganska snygg. Blå är inte direkt min färg, men den funkar. Gillar verkligen baksidan dock ;3
Jag kunde inte hitta den i Jarlaheim, så jag red till Fort Pinta för att köpa den. Den var väldigt billig - 1 Jorvik Shillings eller 0 Star Coins.
Men den är speciell och cool att ha. (Passa på att köpa den nu, den är bara tillgänglig under en begränsad tid)
 
Sen när jag knallade runt i Fort Pinta upptäckte jag en till sak: Rock var borta! Eller det danska varmblodet som ser ut som Rockstar. I dess bås stod nu en urläcker, smäcker arab.
Jag tänkte inte så mycket på denna när jag såg bilden på nyheterna, men den är för snygg.
Tycker att den ser ut som en litet sto, med namnet Milk Chocolate eller Irish Coffee. Men jag ska nog definitivt köpa denna när jag har råd (fick 27 SC av Supporten för att jag rapporterat in en bugg - så det går åt rätt håll ^^).
Är verkligen förälskad i denna lilla varelse - även fast jag total dissat araberna tidigare..
Och nu när vi är inne på araber, så kom det ju faktiskt två stycken.
När jag först såg denna häst så dog jag lite inombords - min kompis, som inte är ett dugg intresserad av hästar och avskyr SSO, trodde nog att jag blivit galen. Min vackra Thundercloud hade äntligen kommit!
Men när jag loggade in blev det lite av en besvikelse.. Jag vet inte riktigt, men den tilltalar mig inte så mycket som den gjorde först när jag såg den. Om jag skulle bli tvingad att välja mellan denna och Irish Coffee, då tar jag helt klart Irish Coffee. Men jag kanske blir kärare med tiden, vem vet ;3
Förövrigt så är den ganska bra gjord - en fin apelgrå färg.
Sen en sak till som dykt upp i Firgrove - det mörkbruna danska varmblodet. Han stod och väntade i boxen bredvid araben när jag kom dit. Lite dåligt att dom bara flyttat en - hade hellre sett alla stå där och att båda araberna var i Fort Pinta - men men.
Sist och minst så dök det upp ännu en ponny - varför envisas dom så med ponnys...?.
Riktigt cool färg, stör mig dock på den stora svarta fläcken på baken. Men förövrigt är den ganska cool - men jag tänker inte köpa den.
 
Sen så får vi inte glömma den lilla överraskningen som nämndes (SPOILERS!!!!) ;3
SER NI VAD JAG SER?! :D Sadelgjordar!! :DD
Så glad att dom äntligen dykt upp i spelet ;) Sadelgjorden har samma färg som stigbyglarna har. Westernsadelgjorden är en aning annorlunda, och dom sitter fast på sadeln (alltså behöver man inte springa och köpa dom). Nu fattas bara en ridgjord, så är allt perfekt ^^
 
Och så dök det ju upp en till sak ja.. Global har nu fått smileys och hjärtan, yay...
Vad har dom nu gett sig in på...? Får huvudvärk av det röda mot den blåa och det spammas - jättemycket. Men ja, deras beslut, det finns inget jag kan göra.
 
Det är allt jag upptäckt från dagens uppdatering (nästa vecka kommer ju det vi väntat på: Hästön! c:), så det var nog allt för mig idag, höres imorgon ;3

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer