Whiskey's only gonna make me smile

Jag funderar på en bloggpaus.. Bara under några dagar, eller när jag känner för att komma tillbaka.
Det händer mycket just nu, så jag orkar inte med alla responsibilitys (jag kommer inte ihåg det svenska ordet) som tillhör en blogg.
Jag behöver sätta mig i sadeln i några dagar och bara släppa allt. Fokusera på annat helt enkelt. Så vi hörs väll inom några dygn, skulle jag tro.
Take m back to where the dead road runs

Först blev det cabbad Cadillac in till Hööks (vilket ligger drygt 4-5 mil bort). Sadel, eksemtäcke och bettlöst träns hamnade i bagaget, riktigt bra grejor. Eksemtäcket inhandlades dock på Biltema..
Väldigt nödvändigt var det dock, så det var nog bästa köpet under dagen! Ösp har nämligen börjat skubba man, svans och lugg så någon drastisk åtgärd krävdes. Hon såg lite ut som en bedrövlig riddarhäst när täcket väl var på.. Min söta flicka.. Det var tunt i vilket fall, så hon borde inte få värmeslag av det. Är lite emot täcken på sommaren, speciellt nu i denna hetta. Men hon kommer undan flugor och knott bättre nu, som tur är.
Sadeln har jag suktat efter i ett halvår nu, tror jag. Jag har bara kört med ridgjord förut, eller barbacka, så det fick bli en sadel nu med. En islandshästsadel, 17'. Och d jag provade den lite snabbt på henne, bara la på den alltså, satt den bra och den var skön att sitta i inne på Hööks med, så det ser ljust ut.
Den är typ ett experiment också, så jag ska se vad som händer. (Nr jag provred henne med sadel stod hon helt stilla, men nu efter att vi bytt till ridgjord har hon blivit knövlig vid uppsittning, så jag ska se om det beror på "sadelvarianten" eller om det är något annat)a

Och eftersom att jag håller på lite med NH och läser diverse bloggar om ämnet, så har man blivit "lärd" att bettet förstör väldigt i hästens mun. Och jag har ridit med bettlöst, i form av en vanlig platt grimma förut. Den har dock inte så mycket "makt", så det fick bli ett riktigt bettlöst träns nu. Och allt detta ska provas på tisdag ^^.

Men jag tyckte att ni skulle få en uppdatering på vad som hänt under dagen, då det vart ganska tyst nu.
Lite mindre gjort

Kom ungefär halvvägs på Skyler (målningen alltså) innan värmen slog till rejält och jag fastnade framför fläkten.
Ska iväg på ännu en middag nu, så ni lär inte höra något mer från mig idag och arbetet står nog stilla tills imorgon.
Men det var bara det.


Chrome Pointer