Visslar oskyldigt

Jag tänker bara sitta här och låtsas som att jag har varit suuuperaktiv de senaste fem dagarna ^^'.
Nej men jag har haft fullt upp irl så jag har knappt haft tid med datorer och SSO, that's my excuse.
 
Nu har jag just kommit hem efter en helg av tält, hästar och regn. Kroppen värker och jag är blöt in till märgen, men det var ganska kul.
Min telefon är troligtvis död för gott, tyvärr.
På hemvägen fick jag rida i mjukisbyxor, då mina ridbyxor inte hade torkat under natten, så jag fick ha den liggandes i min regnjackas ena ficka. Den var väl inte den tätaste fickan direkt, så det såg inte bra ut när jag fick upp den ur fickan. Min morfar bor som tur var på vägen från tältplatsen och hem till oss, så vi fick ta en omväg in till honom och lämna den där.
Och hade jag haft med den den sista biten hade den garanterat varit stendöd när vi kom hem.
Så han ska svänga förbi sen och återlämna min kamrat, och det återstår då att se om den är död eller levande.
(Men eftersom att det var på min pappas "order" jag tog med den, så är han automatiskt - in my world - skyldig mig en ny x3 Litte bortskämd har man råd att va ibland, vettni) 
 
Men nu ska jag ladda ner en massa saker till TS3 och försöka bygga klart min kära gård. En hemsida är planerad, jag ska även försöka fixa Equus-Sims (den sidan har jag alltid haft problem med, så vi ska se vad jag kan hitta på...) och självklart ska ni också få ta del av vad som händer på Rydell Islandshästar ^^
 
På torsdag ska jag och Danielle troligtvis till PIP (Putte I Parken) i Karlstad. Raubtier spelar 21.00, så vi ska försöka se dem live för en gång skulle ^^ Har ni hört deras senaste låt, K-3? Så grymt beat så jag tuppar av... 
Men ser ni oss får ni mer än gärna hälsa ^^ Nu är det väl lite svårt då ni inte vet hur vi ser ut, men leta efter två galningar - en lång med halvlångt hår och en kort med kort hår. Det är troligtvis vi ;3
Rydell Islandshästar

Som ni kanske gissat så tänker jag återuppta mitt skrivande om Sims.
Förra familjen kom jag inte så långt med direkt, men nu sadlar vi om och ni kommer få läsa om Nora Rydell och hennes liv i Riverview.
(Jag kan säga redan nu att jag har en idé till en ny familj. Dock utan husdjur, utan den kommer följa den mer övernaturliga-linjen. Om det finns intresse för den kan jag lägga upp något inlägg om familjen Wholf också)
 
Familjen Rydell består av Nora Rydell, Vandill, Saegola, Haera och Axjon.
 
Nora Rydell är arvingen till paret Rydell (Susanne och Thomas) som tragiskt omkom i en flygkrasch och lämnade sitt enorma stuteri till sin enda dotter.
När detta hände befann sig Nora i Sunset Valley och studerade till journalist. Hon fick släppa allt för att åka tillbaka till sina föräldrars gård och försöka hålla verksamheten vid liv. 
Det första hon gjorde var dock att sälja av familjens tjugo islandshästar. Fyra fick dock stanna kvar på gården och nu försöker Nora bygga upp stuteriet igen.
 
Nora är en väldigt uttåtrikitad kvinna på 21 år. Född och uppvuxen i staden Riverview, precis vi kanten av ön.
Hon har ridit sedan hon var ett år ungefär, och fick sin första häst när hon var tretton. En skimmelhingst med namnet Andi.
Utöver att Andi var Noras tävlingsponny användes han till aveln och en av gårdens nuvarande hästar, Axjon, är hans son.
 
Vandill, sjökonungen.
 
Vandill är som alla andra av Rydells inköpta hästar, importerad från Island.
Där sprang han fritt på hederna, och är knappt riden. En riktig vacker hingst i sina bästa år, som älskar att springa.
Han är en naturlig femgångare, vilket betyder att han både passar och töltar.
Vandill användes lite i aveln förut, men ska få en större del senare när han är helt inriden och har några rosetter att visa upp.
Trots att hingsten har eksem valde Nora att ha kvar honom, då han är en oslipad diamant och har en lovande framtid framför sig.
 
Haera, den gråhåriga primadonnan.
 
Haera frá Rydell är en av gårdens egenuppfödda hästar.
När hon föddes var hon kolsvart, och har ljusnat av med åren som gått. Dock är hon nu femton år, men har inte skimmlat av helt, så troligtvis kommer hon behålla sin unika färg.
Haera är född med glasögon - blåa ögon - och kan se lite läskig ut när hon tittar på en i mörkret.
Men hon är ett sto med riktigt mycket vilja och gör oftast som hon själv behagar.
Hon kan dock endast tölta (fyrgångare) och har vägrat att passa trots många försök.
Haera har vunnit ett flertal priser i tölt- samt fälttävlanstävlingar, men har nu en pensionerats och väntar föl efter Axjon.
 
Axjon, med hög benaction.
 
Axjon är som sagt en ättling till Nora's egna Andi, som oturligt nog avled för fem år sedan.
Axjon har sin faders temperament, han är lugn och stabil i alla lägen. En man verkligen kan lite på.
Trots att hans namn är det isländska uttalet av ordet Acion, så finns det inget som kan hetsa upp denna hingst.
Han är verkligen lugn som en klippa i alla läggen.
Axjon är femgångare, men har framförallt blivit tävlad i pass och utställningar.
 
Saegola, sjöskummet.
 
Saegola är familjens sista häst, och den äldsta. Tjugo år fyllda och väntar just nu sitt sista föl, efter gårdens gamla hingst Avaldi.
Saegola är en väldigt lugn och fin dam som tar väl hand om nära och kära. Hon har inte svårt med nykomlingar och tar gärna emot moderlösa föl.
Saegola var Susannes alldeles egna häst och tillsammans har dem tagit många olika priser, däribland guld i en dressyrtävling.
 
 
Familjens sista medlem heter Rufus.
En femton år gammal skottsk terrier.
Rufus var Thomas hund och de båda delade intresset om att leta fram stenar. När Thomas dog fick Nora ta över honom under hans sista levnadsår.
Time to ring the alarm

Ja, jag vet att det varit tomt här idag. Men jag kan skylla på hästar, AQW och Sims.
Det tog drygt en dag att göra huset till min familj, och då har jag inte ens påbörjat stallplanen eller något sådant..
Jag hoppas dock få upp informationsinlägget om Rydell's Islandshästar tills på onsdag, men vi får se.
 
Imorgon ska jag försöka göra något jag aldrig gjort. Jag ska nämnligen gå till min brasis (why have a bro, when you can have a brasis?) Danielle Darkrock, som bor 10,8km från mitt hus.
Det om jag får mina föräldrars godkännande, förstås.
Sedan efter att ha anlänt hos henne, ska vi gå hela vägen tillbaka till mig för att dö i soffan med Nick Frost och Simon Pegg maraton, (efter lite övervägande kom vi fram till att vi inte skulle hinna med alla Star Wars-filmer, så det fick bli det) som inleds med Shaun Of The Dead och avslutas med Tintin tror jag.
 
Så det blir inte mycket dator för mig imorgon, tyvärr, så ni kan vänta er att det är tomt här imorgon med.


Chrome Pointer