If you're reckless, and free, speak up and sing this with me

I förkylningsstunder kan jag nästan direkt säga att det inte blir någon julkalender pga tidsbrist, men förhoppningsvis har jag något fixat framåt jul/nyår.
När jag väl kommer tillbaka skulle jag fruktansvärt gärna vilja prata ut om lite allvarligare saker, som inte rör SSO det minsta, men vi får se vad som händer.
Och en utvärdering av Dinodalen skall väl fixas snarast hoppas jag..

Men så länge ska jag försöka få tillbaka hälsan, bli spöad i en innebandyturnering (den mest atletiska personen i klassen. Eller inte...) och ha en samling hemska spanskaprov. Tudelu! (That was necessary)
Ej ensam, ej sorgsen, ej längre kall

Att lyssna på under "bildbomben" ^^"
 
 
En utförlig utvärdering av Dinodalen från mitt perspektiv kommer till helgen när jag får tid.
 
EDIT: När tillfället ges.
The icy winter's creeping near, dark skies above us, biting frost is in the air, darkness surrounds us

Igor.. Törs man gissa hans favorit rätt...?
 
Jag har snappat upp att många bloggare och bloggerskor runtom i communityt lägger upp inlägg om deras förberedelser inför onsdagen, för att ge oss oförberedda krakar lite hjälp på traven, så jag tänkte göra detsamma nu när jag lagt upp en plan.
Först och främst så ska Farrain självklart vara den häst jag rider in i dalen på, även om det påverkar hans fart eller ej. Farre har hängt på i vått och tort, och nu även in i kylan och dimman. Det känns lite fel att rida runt på Destiel till en början, eftersom Farre ändå är den magiska starthästen och jorvikiska varmblodet.
Till outfit fick det bli något rött, svart och simpelt.
Och så Angelhunter, Destiel, såklart. Han får haka på i en någorlunda alla hjärtans dags-inspirerad outfit, och kommer få vara med och upptäcka området, eftersom att han är den enda i stallet som inte påverkas av kylan. (Snälla gör så tinkrarna klarar den också...)
 
Ryggan är fullproppad av hö, morötter och andra godsaker, en extra outfit samt tävlingsoutfit och lite krimskrams som dammsugare, Aideens ljus, fiskekort och -spö,ägarbevis, och sist men inte minst en picknick-korg för eventuella matpauser. Så nu vet jag inte vad jag mer kan tänkas ta med, förutom kanske en fetare plånka men det går inte att göra något åt det, tyvärr..
 
Men nu, mina vänner, ska ni höra och häpna för nu kommer Rose med ännu ett musiktips, woop!
Denna gång får det bli det isande, melodiösa mästervärket Under The Northern Star av Amon Amarth (← LOTR reference right there.. ) då jag tyckte den passade tillfället någorlunda bra.
Amon Amarth är ett band som en klasskamrat gnällde om en dag, här förra veckan och krävde att jag skulle lyssna på det. (Han är den som först uppmärksammade min Tors hammare som jag har runt halsen, vill jag tillägga, och vi har väldigt liknande musiksmak.) Det är ett svenskt vikinga-metal band, från 1992 tror jag minsann. Senaste albumet kom ut förra året, med namnet Deciever of the Gods, och jag vet inte när nästa komma skall.
De är Europa-aktuella i början av 2015, dock tror jag inte att de har några spelningar i Sverige, utan mest i England. Och så har de någon turné på g i USA också, om de inte redan spelat den (har inte så bra koll, tyvärr)
Jag har använt AA's lyriker lite varstans i mina inlägg (och kommer nog fortsätta göra), så tänkte samla ihop alla nu när jag ändå skriver om bandet.
"The icy winter's creeping near, dark skies above us, biting frost is in the air, darkness surrounds us" - Under The Northern Star
"His silence, loud and clear" - Where is your God?
"Lifts his hammer high to strike, soon his work is done" - Twilight Of The Thunder God
"Thor, HlÔdyn's son, protector of mankind
Ride to meet your faith
Ragnarök awaits!" Twilight of the Thunder God ~ Amon Amarth
"'Cause we are...! We are the Guardians of Asgaard" - Guardians of Asgaard
 
Alla dessa är fruktansvärt bra låtar (min favorit är nog dock Runes To My Memory eller Live For The Kill, som har en fantastisk slinga från Apocalyptica i sig), och är ni sugna på att lyssna på lite heavy viking metal någon gång så rekommenderar jag verkligen Amon Amarth. Vill ni veta mer om bandet kan ni kolla in denna länk, eller den här.
 
Men vi höres troligtvis på onsdag efter uppdateringen!


Chrome Pointer