Crazy little woman in a one man show

Utöver denna självklara fakta så har lovveckan nu tagit slut, och min bloggtid för denna gång är också över.
Idéerna började drypa redan efter en halv vecka, så det är nog ganska bra att ha det så som jag har det nu. Att bara blogga under lov och ledigheter. Men vi ses om cirka sex veckor om inte annat. Nu ska jag gå och sminka mig inför kvällens sugar-rush och skräckfilmsmaraton.
Adíos!
Everybody's waiting for the next surprise!

 
För att få in Halloween-andan lite till nu när det snart är dags för högtiden, tänkte jag slänga in ett inlägg med en av de absolut bästa låtarna om Halloween som gjorts. This Is Halloween från Nightmare Before Christmas.
NBC är en Tim Bourton film, och en fruktansvärt bra sådan. Så är ni inte direkt sugna på att se skräckfilmer, men samtidigt vill se en på Halloween, föreslår jag Nightmare Before Christmas. Dock kanske den ska ses på Jul.. ingen vet riktigt.. Corpse Bride kanske är ett bättre förslag. En Tim Bourton film helt enkelt är nog att föredra.
Videon ovan är Marilyn Mansons version av låten. M.M. är en av mina favoritartiser därför fick hans låt komma med, men jag kan slänga med orginialet åt de som kanske inte gillar Mansons lite mörkare ton.
 
He’s got a kooky style and a spooktastic look

Utöver det faktum att det är precis samma saker som förra året, är det verkligen roligt att se alla dessa dekorationer runtom i byarna och för en gångs skull ha något att göra utöver levling.
 
För de som varit med under tidigare år så står Halloween-butikerna tomma, men för de som är obekanta med denna högtid i SSO så finns diverse utrustning, kläder och masker att köpa.
Ny utrustning till alla spelare delas dock ut i äppelbaljor och om man fångar ett spöke eller två. Eller mat till både ryttare och häst om man har sån tur.
Pumpajakten är densamma som förra året, en riktigt rolig och annorlunda tävling som håller till i slottets källare. Man får dock inge XP till sin häst eller sig själv om man gör den.
Utöver utrustningen man får från spökena, så finns det ännu en sak som är ny för i år.
Det finns två nya smink. Ett fe-smink och ett, som jag tror är, ett häx-smink. De två till höger är skelettsminket och vampyrsminket som alltid funnits under Halloween.
 
Denna vecka fick vi inte heller några små hintar om den kommande rasen eller Dinodalen, men det kommer väl inom kort. Får man hoppas..
 
Vad tyckte ni om veckans uppdatering?


Chrome Pointer