Crazy little woman in a one man show

Utöver denna självklara fakta så har lovveckan nu tagit slut, och min bloggtid för denna gång är också över.
Idéerna började drypa redan efter en halv vecka, så det är nog ganska bra att ha det så som jag har det nu. Att bara blogga under lov och ledigheter. Men vi ses om cirka sex veckor om inte annat. Nu ska jag gå och sminka mig inför kvällens sugar-rush och skräckfilmsmaraton.
Adíos!

Alva Pandawood

Hej! Jag undrar hur du får alla länkar, eller vad man ska kalla dom för. Där det står om mig och m.m. I början där man börjar blogga så är det ju helt annorlunda, plus hur får du bilden på den söta nordsvensken bakom kommentarers?

Tacksam för svar

Svar: Åh du.. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men jag rekommenderar att du kollar in Esme's blogg (monokerus.se) då hon har en liknande design och en riktigt bra blogg- och kodhjälp, eller kollar in diverse bloggsidor, det är bara att Googla "Blogghjälp" så finns det ganska bra sidor du kan kolla in och förhoppningsvis hitta det du söker på. :)
Rose Goldfield

Bambi Deerheart

Hej Rose! jag kommer hit från Esme Silverforce blogg :) Hon visade upp din header. Underbart bra gjort :D Tänk de där när vi lagade bron till Skörde x) det hade varit något ;D Riktigt snygg va den! :)

Svar: Tack för att du sa det, det hann undgå mig totalt ^^" Får se till att tacka Esme ordentligt för de fina orden :3 Och dig också såklart, *tackar och bockar* ^^
Rose Goldfield

Mandy Applepie❤️

Kan jag få en redigerad header?

Svar: Jag gör tyvärr inte bilder åt folk längre :s Så svar nej..
Rose Goldfield

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer