He’s got a kooky style and a spooktastic look

Utöver det faktum att det är precis samma saker som förra året, är det verkligen roligt att se alla dessa dekorationer runtom i byarna och för en gångs skull ha något att göra utöver levling.
 
För de som varit med under tidigare år så står Halloween-butikerna tomma, men för de som är obekanta med denna högtid i SSO så finns diverse utrustning, kläder och masker att köpa.
Ny utrustning till alla spelare delas dock ut i äppelbaljor och om man fångar ett spöke eller två. Eller mat till både ryttare och häst om man har sån tur.
Pumpajakten är densamma som förra året, en riktigt rolig och annorlunda tävling som håller till i slottets källare. Man får dock inge XP till sin häst eller sig själv om man gör den.
Utöver utrustningen man får från spökena, så finns det ännu en sak som är ny för i år.
Det finns två nya smink. Ett fe-smink och ett, som jag tror är, ett häx-smink. De två till höger är skelettsminket och vampyrsminket som alltid funnits under Halloween.
 
Denna vecka fick vi inte heller några små hintar om den kommande rasen eller Dinodalen, men det kommer väl inom kort. Får man hoppas..
 
Vad tyckte ni om veckans uppdatering?

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer