The young man breaks away

Jomen jag tyckte att det var dags för en liten lägesuppdatering från min sida, nu när det gått över tre månader sedan jag senast lovade att jag skulle komma tillbaka (ehemn)
 
Snabbfattat så har jag vart upptagen med allt utanför datorn och knappt varit online något alls förutom under lovveckorna, och då har blogglusten inte direkt funnits, och vilket den inte gör nu heller för den delen..
 
Men det har varit väldigt nyttigt att släppa datorn och allt som rör SSO nu under ett tag, och jag har verkligen tagit tag om vissa saker och mår mycket bättre psykiskt (nu säger jag inte att star stable fick mig att må psykiskt dåligt, absolut inte, men sen jag tagit en paus har jag blivit mer social med vänner och fått tusen gånger bättre självförtroende). AM-kort är på g, jag har börjat spela hockey, kärlekstrubbel är väl inget att ta upp här direkt och livet irl flyter på som det ska.
Ibland är det nyttigt att ta en paus, folks ;)
 
Kommer jag komma tillbaka till SSO och bloggen...? Troligtvis inte.. SSO spelar jag som sagt bara under lov eller om tillfället ges och jag känner för det, men troligtvis (och förhoppningsvis) kommer jag vara relativt upptagen i sommar (då när man apatraktor och faktiskt kan ta sig nånstans utan att kräva skjuts av någon.. Plus Ösp fick fång i vintras så jag måste arbeta mycket med henne), så vi får se hur det kommer bli med allt.
Så detta är möjligtvis det sista inlägget på rgoldfield.blogg.se, yaay..
 
Men eh, jag vet inte riktigt vad man ska tänkas säga så vi synes väll ;3


Chrome Pointer