En hjälte på väg mot Valhall

 
Efter ett omkringspringande som heter juluppdrag, så var det dags - Jorvik City.
 
Första inttrycket var "Vart ska jag?". Tycker SSO har misslyckats ganska mycket på just den punkten att skriva ut och ge tydligare instruktioner (som t.ex. orange markering eller utropstecken som syns på kartan), så jag är osäker på hur mycket av min tid i JC som jag spenderade på att försöka hitta dit jag skulle.
 
Överlag.. tja, jag tänker faktiskt vara lite elak och missnöjd där. Aideens plaza hade inte så fina texturer på gräs och kullersten, pir13 var väldigt litet, Governor's Fall tyckte jag nog mest om faktiskt. Speciellt glassbaren, älskar verkligen hur den är inredd.
Men nog med negativitet nu (jag ska iallafall försöka), så om man ska se till lite detaljer så är det fruktansvärt välutfört. Liksom som spårvagnarna, med hållplatser och fungerande avspärrningar som hindrar en att springa ut framför ett tåg. Glassuppdraget där man fick göra en egen glass, det faktum att vi fick egna möbler för framtida bruk ((!!!!). Alla möjligheter bara möblerna skapar, herregud vad spännande framtiden är! Tänk om vi kommer få egna lägenheter, kanske inte bara i Jorviks huvudstad utan kanske också i Silverglade, Gyllenåsarna, Epona och Skördebygden. 
 
Och självklart har teamet gjort ett bra jobb med hela Jorvik City, sen att det kanske inte faller mig perfekt i smaken är ju inte så viktigt. Helheten av de få stadsdelar vi fått upptäcka nu är trevlig och mysig. Framtiden ser ljus ut för JC och alla dess gränder och sidogångar, och det ska bli extremt intressant att få upptäcka resten av staden i framtiden!
 Mer än så har jag faktiskt inte att säga, är inte så superimponerad men inte helt missnöjd heller. Alltid roligt med nya uppdrag och områden, men är faktiskt ganska likgilitg jämtemot det här. Så för bättre utvärderingar hänvisar jag faktikst till andra bloggar, för det var allt från lilla Rose den här gången.

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer