Heaven ain't closed in a place like this

 
Nu när det inte är vinter längre och den nuvarande designen är ju då relativt gammal, så känns det som att det är dags att byta upp sig till något finare och fräschare. Vad det blir får ni dock se till veckan, måste bara ta en intensivkurs i HTML och kodning igen för allt det tycks ha försvunnit på något år. Och jag ska även fixa ett inlägg med alla stallets hästar då det har blivit några mer sen sist. Börjar närma mig the big 30 om vi säger så, och sist kanske det var runt 15-20..? Alla kommer dock inte få någon "personlig spalt" eller vad man ska säga utan det är mer kortfattat. Men aja, det får ni se när det väl är klaaart.
     Jag återkommer förhoppningsvis imorgon och då är det ju även uppdatering (big shock, I know) och personligen hoppas jag på nya huvuduppdrag, men det återstår väl att se.
Tjenare mannen!

Oj det var ett tag sen.
         Det gått över ett år sen jag senast skrev något här, och ändå finns det några få som klickar in här varje dag. Eller så är det bara statistiken som är fel, vem vet.
         Men nu är det ju faktiskt sommarlov igen och jag är en uttråkad, valpvaktande själ som återfunnit SSO och tänkte då också lite smått återuppta det här med bloggandet. För det har verkligen skett mycket sedan mars 2015.
Huvuduppdrag, nya områden, ny grafik, hästar och kläder i mängder - tja, det har stortsett förändrats väldigt mycket sen jag försvann. Så då finns det ju självklart mycket att skriva om, även fast ni alla är vana med det som finns så är det alltid trevligt att få höra en annan spelares åsikt.
       Det kommer inte vara full aktivitet dock då jag har lite saker som måste fixas i verkligheten, men något inlägg då och då ska väl gå att få upp. Så stay tuned gott folk, Rose Goldfield är tillbaka. (tror jag)
 
 


Chrome Pointer