Smått att läsa

Har en liten fråga till er läsare; Kan ni läsa texterna på min blogg utan bekymmer?
När jag gjorde om designen tog jag inte i tanke att jag faktiskt har inzoomat med med 50% (kan inte läsa någon sida annars) och märkte först nu att texten kanske är lite liten. Men funkar den eller vill ni att jag ska ändra storleken/färg till något mörkare?
Passar på att smita in här

Jomen jag passar på att smita in här nu när det inte finns så mycket bättre att göra än att vänta tills imorgon då servrarna förhoppningsvis borde fungera (fast jag borde kanske läsa de 100sidor i min bok som ska vara klar tills imorgon men sshhh..). Inte så stor chock att det skulle bli överbelastning på servrarna, dock så är jag lite förvånad över hur många spelare som lyckats vakna till liv men det är ju bara fantastiskt egentligen!
 
Jag lyckades ta mig in en snabbis och kolla in stallet i alla fall (dock vill jag göra juluppdragen, är mer glad över dem än stallet haha) så ni ska få en liten Ris/Ros av även mig.
Tja systemet är ju så många gånger bättre än det förra, och det är verkligen supersmidigt att skicka runt hästarna. Älskar utseendet av stallet och att det är personliga boxar och massa sånt skojigt. 
Dock hoppas jag lite att de "tomma" rummen som finns i mittengången kommer komma till användning i framtiden. Kanske som foderrum där man kan spara hö och gottigheter, och sadelkammaren där man kan förvara utrustningen. Det vore lite trevligt faktiskt.
Men over all så är stallet en fantastisk uppdatering på det förra, gillar det starkt.
Uppgraderingarna kanske är liiite dyra men det känns ändå lite rimligt.
 
Men illakvickt över till del 2 av uppdateringen. JULUPPDRAG!! (*internal screams*)
Gah jag är så lycklig haha, har verkligen längtat så. Ska bli sjukt kul med juluppdrag igen, längtar bara tills snön nu så är det perfecto. 
Kommer dock inte kunna göra några uppdrag idag eller imorgon men sen då ni, då ska det spelas varje dag som går. Och att det är lika uppdrag och saker som förra året är inte någon stor chock, det fanns dock två nya kläder att köpa för mig och jag är helt kär i ett plagg av dem. Och sen får man ju såklart mer under uppdragen men det hade varit lite kul med lite nya saker också.
 
Den nya utrustningen är inte riktigt min stil, men ändå ganska okej, hoppas på massa mer nu när Jorvik City kommer nästa vecka.
Jajamen till er som inte tittat på videon med GM Ylva och Matilda. I slutet av den så pratar de om att området kommer redan nästa vecka, så då kan vi förvänta oss överbelastade servrar igen. Men gud va kul det kommer bli ändå, det kommer nog bli helt annorlunda gentemot det som finns i spelet. Förhoppningsvis blir det lite som Zootopia med tunnelbanesystemet (rekommenderar starkt den filmen), men det ska bli sjukt intressant att se.
 
Gud det var längesen känns det som jag skrev en utvärdering på en uppdatering, det ska försöka hålla i sig så ni får lite material här, ni trogna läsare.
Don't let the dead bite

Nu återgår jag till min lilla bloggdvala för dagen, men jag ska försöka få upp några inlägg till helgen.
Har även en överaskning för december men det får ni se om en vecka!
 
Vi hörs!
 


Chrome Pointer