Spunk på elektronik

Håller på och få spunk här folk. Först så slutade ju stationära datorn att fungera. och nu går det inte att spela SSO på laptopen längre. Har ominstallerat ganska många gånger men launchern funkar inte.
Så tog tag i den stationära och fick igång den igen, men då funkar varken print screen, bandicam eller fraps. Förstår inte. Det är inte meningen att jag ska spela.
Återkommer såfort något har börjat fungera igen.
Julkänsla

Jag längar enormt mycket tills det blir jul och snö på Jorvik. Upplevde aldrig julen förra året men nu har jag ett sådant stort sug efter den så herregud, kan den komma fortare?
Det kommer bli underbart att se de nya platserna i Jorvik snöfyllda, och kanske blir det mer juluppdrag nere i New Hillcrest? Rida runt på renar i juloutfits och göra dagliga julbestyr. Åh vad kul!
Är ni också redo för julen? (Trots att det bara är oktober och halloween har inte ens varit än..)
Datorknövel

Kan även informera att min stationära dator som jag redigerar allting på, har sjungit på sista versen och gått och dött nu. Så tills jag fått en ny eller lagat den gamla så är jag fast med att spela på min skoldator och den går det inte att redigera så bra på, så ni får stå ut med lite paint-redigerade bilder ett tag framöver.
 


Chrome Pointer