Courtneys bloggutmaning dag 15: Om jag ägde SSO

Hmn om jag ägde SSO skulle jag nog försöka få igång lite av mina drömfunktioner och uppdateringar, såsom väder och husdjursfunktionen. Infört lite nya designer på hästar och utrustning (och även uppdaterat de nuvarande hästarna så att man inte tvingas köpa nya bara för att få den nya modellen), samt gått ut med ett jättestort meddelande på sociala medier och frågat vad spelarna önskar sig och försökt verkställa det tidsnog. Ungefär liknande arbete som vår kära support och tekniska team redan gör.
 
 
Courtneys bloggutmaning dag 14: Min starthäst

Detta är alltså min gamla starthäst Farrain. En trogen gammal pojke som fått stå ut med mig och allt Jorvik har haft att erbjuda under snart 6 års tid. En godhjärtad gentleman som gör allt en ber, nästan som om han vore kontrollerad.
 
Men nu på senare tid har gubben inte fått följa med så mycket då andra hästar tagit hans tid, men han njuter gott av sin pension. Självklart får han följa med när det nalkas huvuduppdrag, och det blir även en tur då och då. Finns ju ingen bättre kompanjon när det kommer till huvuduppdrag, än sin vackra starthäst som man delar ett speciellt band med. 
Courtneys bloggutmaning dag 8: Hat funktion

FISKE. Avskyr verkligen fiske. Men en annan hatfunktion är arkeologin. Ser ni mönstret? Allt som kräver att vi gör självständigt arbete avskyr jag, haha. Nejmen det går bara trögt och man är inte ens garanterad till att få det man vill ha. Fisket tar sjukt mycket tid och arkeologin är bara en plåga. De ligger båda över sprickorna på min hat-lista, och sprickorna ligger långt ner (eller gjorde iallafall, tills man fick mer ryktespoäng och det gick fortare att ranka).
Så det säger mycket om dem. Kunde önska att man fick mer rp av fisket och var garanterad till att få åtminstone en del av dinosaurien/etc under arkeologin.
 
Älskar arkeologi egentligen, har tänkte studera vidare till arkeolog efter gymnasiet (det eller hippolog) men jag och arkeologin i SSO går verkligen inte ihop. (när nyheten om att arkeologin kommit till Epona anlände ville jag dö, det räckte med Dinodalen för mig)
 
 


Chrome Pointer