Courtneys bloggutmaning Dag 1: Min favorit häst

Har nog väldigt många olika favorithästar och det är lite beroende på vad man ska säga är ens favorithäst. Det finns de som jag tycker om mer färgmässigt, gångartsmässigt och formmässigt.
 
Färgmässigt är nog paintarna och islandshästarna mina stora favoriter, det finns ju så många varianter och färger man kan välja mellan! Har ingen solklar favorit hos någon av dem, utan det är bara raserna generellt.
 
Gångartsmässigt är det verkligen svårt då jag har lite problem med hur vissa hästar rör sig. Älskar de engelska fullbloden fram tills den ökade galoppen då de ser ut som giraffer, men islandshästen tycker jag nog om här med. Gillar hur de rör sig, framförallt tölten (som kanske kan få lite förbättringar såklart, präglad islandshästägare här hosthost).
 
Och formmässigt får det bli de engelska fullbloden, islandshästarna och de uppgraderade morganhästarna. Tycker de ser bäst och mest realistiska ut helt enkelt.
 
Men idag har vi lärt oss något nytt, det verkar som att islandshästen är min favorit i spelet. Men frågan kanske var vilken av mina hästar som jag äger som är min favorit, och då blir det självklart min trogna vapendragare Farrain!
 

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer