Courtneys bloggutmaning dag 4: Önskefunktion

Åh en önskefunktion för min del är helt klart väder! Snö, sol, regn, dimma, blåsigt, allt som finns under benämningen. Sen vore det trevligt om husdjursfunktionen fick sig en uppgradering, men detta är nog min mest önskade funktion.
 
Tänk vad härligt att få rida i regn och snö under vintermånaden. Det ger lite variation till samma gamla soliga väder som vi har haft nu i ca 6 år. Och då får man även användning av alla regnkappor och tjocktröjor. Hur underbart vore det inte om vår karaktär och häst påverkades av vädret precis så som vi gör? Det skulle verkligen ge SSO en mer verklighetskänsla.
 
Åh vill väldigt gärna ha väder, så slipper man redigera i timmar för att få regn eller snö. Och de har ju bevisat att de kan få det att regna med Firgrovechampionatet (som kom för några år sedan så de borde ha utvecklat sin kunskap inom det området tills nu) och att hästarna påverkas i Dinodalen på grund av kylan. Sen är det självklart inte bra om alla hästar påverkas under vintermånaden, utan man kan ha det som att ju mer utrustning hästen har desto mindre fryser den typ. Så inte alla tvingas köpa köldtåliga pållar helt plötsligt, även om det är en bra ekonomisk lösning för SSO. Och om hästarna ska påverkas av vädret så öppnar det upp möjligheter med täcken etc. för att hålla dem torrare och varmare. Gud vad roligt det vore med väder haha!
 

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer