Emelie's bloggutmaning Dag 1: Om mig

Jag har gjort oräknerliga presentationer av mig själv på diverse bloggar och gjorde en ny, förbättrad, ganska nyligen så tänker bara vara lat och återanvända den här då den säger allt ni behöver veta.
 
Rose Goldfield har befunnit sig på Jorvikön sedan sommaren 2012 då hon kom dit med sin häst Farrain. Under de följande fyra åren sedan starten så har mycket hänt, bloggar har startats och lagts ner (klicka här om ni vill komma till första bloggen och andra bloggen, samt den tredje avvikande bloggen från ett annat konto. Varning för cringemen tillslut blev det rgoldfield som blev hemmaplan. Och här befinner vi oss, fyra år senare.
 
Jag är född år 2000 vilket gör mig till 16 somrar nu, och har alltså bloggat sedan guldåldern 12. Mitt riktiga namn vill jag gärna ska förbli anonymt men det börjar på M (major clue). Jag kommer från Värmland och har bott där hela mitt liv, uppfödd i skog och mark som man kan säga. Har alltid haft egen häst och ridit, och hästintresset har alltid funnits där. Så därför blev jag väldigt glad när jag snubblade över SSO.
Jag hade tidigare spelat både Starshine och Årstidsryttarna via hästklubben Pollux (nuvarande Penny&Friends) så Star Stable Online kändes alldeles perfekt. Och jag fastnade verkligen, SSO blev mitt liv. Och det har gett mig många trevliga stunder, kan man lugnt säga.
 
Rose har alltid varit min första karaktär, men utöver henne har det funnits andra, t.ex. Dakota Southbridge. Men på något sätt har det alltid blivit Rose som man kastas tillbaka till i slutändan. Kanske just för kärleken till starthästen Farrain eller bara det sentimentala värdet, men Rose är jag. 
 
Men för att tala om annat så kan jag berätta att jag är extremt folkskygg och brukar fly om någon närmar sig i chatterna, därav de dåliga svaren som trillar in ibland. Men jag försöker vara så trevlig som det går, trots att jag nästintill avskyr att socialisera (det är inte ni, det är jag). Men på något sätt har det här med att blogga hjälpt till lite, och jag vill mer än gärna bli bättre på att skriva med folk online och om ni någonsin har en fråga så tveka inte.
 
 

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer