GAH

Ja rubriken får tala för inlägget då det är det enda jag kan säga nu. Som vanligt är det extremt mycket innan lov och till råga på normala prov och inlämningar har de efterlängtade nationella startat, och självklart lämnas SSO och bloggen i kölvattnet. Men nu är det två dagar som återstår (med prov, grupparbeten och en inlämning) innan det är påsklov och då återkommer SSO-perioden äntligen. Har saknat detta massor men tiden räcker inte till helt enkelt, men nu får det bli skärpning i en vecka iallafall!
 
Loggade in idag och tittade på halfingrarna, som är otroligt söta men väldigt plastiga, och det fick bli en Honeydew på Dakota för att testa gångarterna osv. Väldigt söt och robust häst med ursnygg man och svans, är dock som sagt lite besviken över att de är så plastiga på något sätt så blir nog ingen på Rose (fast det ändras säkert). Men under Chauns veckor hann jag logga in lite och samla guld, och en ny pojke fick följa med hem till stallet eheheh.
 
Och självklart fick han det passande namnet Luckycharm (älskar verkligen namnuppgraderingarna så man kan skapa finare kombinationer).  Men det är väll det som hänt i min SSO-värld typ, väldigt intressant osv. Men såg att bloggen började sina så tänkte att det var dags för en comeback nu och med lovord på bättre skötsel under nästkommande vecka!

Li Silentland

Hallå! Ledsen i förväg för dålig svenska (jag bara lära). Som en bloggare själv, jag älskar att läsa andra bloggar och jag är så glad att jag har hittat en annan att läsa. (Jag hitta bloggar svårt att hitta.) Så jaaaaa tack för en fantastisk blogg: D

Svar: Oh thank you very much! :D Since you commented, I checked out your blog and it looks amazing too, you've gained yourself a new follower haha. And your Swedish is not bad at all, no need to excuse yourself ^^
Rose Goldfield

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer