Glad påsk!

 
Ett påskägg á la Goldfield! Här bjuds det på lite smått och gott kan man säga, en liten trevlig överraskning för er trogna bloggläsare!
 
För er som inte hittat alla gyllene påskägg i årets jakt, bjuder vi på en liten karta och alla platser där de befinner sig. Finns redan väldigt många videos på vart de är, men då det är olika för varje spelare kändes det lättare att bara göra en karta så ni har lite mer hintar över vart de är. Priserna i varje ägg får ni dock ta reda på själva!
 
Det var ett tag sedan sist, men nu kör vi igen! En tävling där vinnaren får en redigering av valfri SSO-häst samt ryttare (ni väljer motiv, kan även vara bloggheaders) eller en avmålning av en SSO häst i realistisk anda. Tävlingen kommer vara en liten blandad frågesport med både trivia om mig och om SSO, och frågorna kan ni se här nedan (inte så svåra frågor och allt går att googla fram)
 
1. Hur många bloggar har jag haft?
2. Vilket år började jag spela SSO?
3. Vad heter min starthäst?
4. Vilket år lanserades Star Stable Online?
5. Vad heter de tre föregångsspelserierna till SSO?
 
Ni kommer få fram tills 10 maj på er att svara på frågorna (en länk till detta inlägg kommer finnas i inforutan till höger) och då svarar ni i kommentarer här. Flest rätt vinner och blir det oavgjort mellan 3 eller mer blir det lottning, är det dock oavgjort mellan 2 spelare vinner båda.
 
Sen kan jag varna att det kan ta lite tid innan redigeringen blir klar då det händer väldigt mycket under vårterminen, men all ledig tid kommer gå till att få den klar så ni kan nyttja den!
 
Ta chansen nu gott folk, då det troligtvis inte dyker upp en liknande tävling på ett bra tag igen!
 
Bjuder på en liten mustangig-påskbild såhär på slutet av påskägget!
 
HA EN GLAD PÅSK NU ALLESAMMANS!

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer