Starshine Legacy Episode 2: Hemligheten på Pine Hill

Ja efter förseningar och krångel är det här, och serien fortsätter fast med lite avhopp i tiderna och sista inlägget kommer på onsdag innan uppdateringen. I inläggen går jag inte igenom handlingen så mycket, utan det blir mest lite spekulationer och tankar kring en del händelser i spelen. Men i vilket fall, SSL 2: Hemligheten på Pine Hill.
 
Seriens kortaste spel törs jag påpeka, eller det blev det iallafall för mig när jag spelade. Den här gången får man spela som Linda och rida på Meteor, en smart liten hungrig kotte. 
 
Spelet börjar som vanligt på Jorviks läroverk, men denna gång slog mig en ny tank; Tänk om man fick gå i skolan på SSO. Jo det låter extreeemt tråkigt, men ändå lite intressant. Det kanske kan bli ett val man får göra och man kan se det som dagliga som går väldigt fort. Typ en historiakurs om Jorvik och intressantare saker än att behöva göra mattetal kanske. Skolan ligger nog belägen i vad vi ser som Jorvik City, så det kanske bara är en tidsfråga innan den dyker upp i SSO också.
 
Vi får reda på lite mer om Anne, Alex och Lisa (tog inte med Lisas dialog då det i princip säger det vi vet efter SSL 1. Hon är nyinflyttad på Jorvik och hennes pappa jobbar på Dark Core) och får även veta lite mer om Mrs Graham (att hon är som en drake, enligt vaktis). Jorviks Gazette syns för första gången då Linda är redaktör för tidningen.
 
Nivån avslutas med att Linda beger sig till stallet där hon frågar Herman om residentet Pine Hill, varpå han skriker att de absolut inte får bege sig dit. Hon rider sedan en hoppträning på Meteor som avbryts då hon börjar få skrämmande syner.
Linda och Lisa beger sig till residentet, Lisa blir dock inlåst i växthuset och Linda tvingas hitta ett sätt att få ut henne. Och när hon letar finner hon lite trivia om historiska händelser på Jorvik.
 
 
Och för att hoppa händelserna i förväg för att inte spoilera för mycket för er, befinner de sig åter på Jorviks ridskola och pratar med Herman. 
Det är nu man får veta mer om flickornas öden och själva huvudstoryn börjar ta fart, men det är i princip det jag kan få ut av episode 2. Självklart händer det mer än bara information i spelet, men vill somsagt inte skriva för mycket om själva händelserna.
 

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer