Starshine Legacy Episode 3: Legenden om Pandoria

Det är först i tredje episoden, Legenden om Pandoria, som allting börjar falla på plats och mer händer. Nu spelar vi som Anne och den fantastiska Concore (min favorit av ödesryttarnas hästar).
 
På nivå 1 får man möta en välkänd karaktär för oss SSO spelare, nämnligen Derek. Han jobbar som fotograf åt Glamour no. 5 som söker modeller, och självklart är Anne med på photoshooten. I bakgrunden kan vi även se att Katja jobbat som modell för Glamour no. 5, men mer om henne blir det i nästa episode.
 
Efter en photoshoot på skolan beger man sig till Jorviks ridskola för att ta bilder på Anne och Concorde när de rider ett dressyrprogram. Efter programmet lär sig även Anne att kommunicera med sin häst, men när Jessica ska ta bilder bredvid Concorde faller han ihop. För att kunna rädda sin häst måste Anne gå ensam till Gläntan och prata med Fripp.
 
Fripp är en inte omtalad karaktär hittills, men vi alla känner igen honom från SSO. Han är även med i den tidigare episode 2, och med i den sista.
Nu är första gången man får höra om Pandoria och faktiskt resa dit. 
 
Först när man kommer till Pandoria får man se en skuggvarelse, och fortsätter man längre in kommer man till dessa statyer som alla beskriver en varsinn ödesryttare och dess häst. Efter det kommer man in till ett "rum" med ytterligare inskriptioner och fakta om Jorviks historia samt öde.
(detta inlägg kommer bli alldeles för långt känner jag)
 
Bilderna får nästan tala för sig själva här då de säger väldigt mycket. Efter detta rum får man se bilder på flickorna med samma text som för hästarna i början, och det slutar med att man hittar Concorde i en grotta.
 
När man fått tillbaka Concorde och återvänt till verkligheten får man rida till Dark Cores plattform (den vi har i SSO) för att stoppa Mr Sands och Jessicas onda planer.
De tänker öppna portalen och hämta förstärkning så Garnok kan återuppstå och ta över allt, vilket våra ödesryttare självklart tänker sätta punkt på.
(ja ni kan se vad som är påväg att hända)
 
Nivån slutar där och man får återvända till Jorviks ridskola för att delta i dressyrtävlingen, som jag kommer
prata mer om i ett annat inlägg framöver.
 
Men i vilket fall episoden slutar med att Anne bjuder ut Derek och hennes känslor för Josh verkar vara som helt bortblåsta. Så där har vi ännu en länk till Anne, inför morgondagens huvuduppdrag.
 

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer