Starshine Legacy

I riktig Starstable-anda har jag fått låna episode 1-3 (köpte dem på CDON för något år sedan, nedladdningsbart, och nu är de helt borta så tacka gudarna för att man har en pojkvän med en syster som var medlem i Polluxklubben när de släpptes, då man själv bara fick 4e och sista) och planerar att spela dem (samt om det hinns med, Årstidsryttarna) innan onsdagens uppdatering då det nalkas huvuduppdrag!
 
Men innan dess kanske jag kan bjussa på en inläggsserie med ett starshine-spel om dagen? Såklart kan det innehålla spoilers för de som inte spelat spelen, men det kan också bidra med nyttig fakta då det är extremt svårt att få tag på dem nuförtiden, så alla har inte möjligheten att spela dem heller. (sen kan jag tipsa om Esme's youtube-serie där hon spelar in dem, ifall man vill se lite in-game action)
 
Så det får bli ett inlägg om dagen där det blir lite smått och gott om varje episode, i fyra dagar fram tills tisdag så det är vad ni har att vänta er, lite content för en gångs skull! Stay tuned för första inlägget kommer på självaste påskafton.

AlanisMoonstorm

Oooh det ser jag fram emot. har turen att själv ha varit med i Pollux när de släpptes men är alltid intresserad av andra perspektiv.

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer