Frågestund?

Trots ett litet bloggläsarantal så tänkte jag köra en frågestund, för kanske första gången någonsin. Fråga på vad ni vill, överös mig med massa frågor om allt mellan himmel och jord! Kan vara vad som helst, behöver inte vara just korta och konkreta frågor utan det kan vara hur långa som helst. Bring it on!
 
 
(Svaren läggs upp om 2v, dvs. 10 mars)
Husdjursfunktionen

Nu när uppdateringen är i fullgång sitter jag själv och skriver på en samhällsuppgift, jätteroligt (inte) är det. Men redan i måndags förespådde jag detta och gjorde alltså ett ökänt tidsinställt till er hungriga läsare, om en alldeles speciell funktion!
 
 
Husdjursfunktionen har funnits sedan slutet av 2012/början på 2013 (holy moly har det verkligen gått så länge..), och jag har för mig att jag skrivit om den förut (eller om det ligger i ett utkast någonstans), och när den kom var den en väl efterlängtad funktion och många blev glada när de fick höra att den skulle hända. Enda kruxet var dock att den inte riktigt var så "storslagen" som man kanske önskat sig, iallafall inte från mitt perspektiv.
 
Husdjuren är fruktansvärt söta och finns i många olika varianter, men allt de gör är att sitta och åka med i sadelväskan. Och oftast blir det inte ens att man har sadelväskan på heller. Det vore så mycket roligare om de kunde springa med brevid, och kanske (om man får spinna vidare helt galet) lära sig trix och vara en sån där typisk sidekick. I bl.a Alicia Online (ett koreanskt häst-racings-MMORPG) får man kläcka egna eller köpa husdjur, som sedan antingen flyger eller springer brevid en när man rider. Ibland sitter de även på hästryggen och skumpar med. Det vore roligt att få se i SSO också, och på hemsidan finns denna bild med så de verkar själva har tänkt på det konceptet. Hoppas bara att de inför det i spelet, själva funktionen skulle nog bli populärare då.
 
Vad tycker ni om husdjursfunktionen?
Jorvik Gazette

Utan att spoilera hela tidningen så tänkte jag göra en liten snabb review på Jorvik Gazette!
 
Detta är vad man får vid köp av tidningen (kostade 89 eller 83 kr i min stad i Värmland, osäker på om det varierar för vart man bor..), men det är alltså; Två tidningar (en StarStable special och sedan en Min Häst tidning), en musmatta, stjärnörhängen, två koder (1 månads Star Rider och 500 Star Coins).
Ganska prisvärt ändå, med tanke på vad allting kostar var för sig. Tidningen var rolig att läsa och innehöll dessutom "reklam" för två bloggarare, Haley Rainstorm och Zelda Eastland. Är riktigt glad att själva SSO gör reklam för bloggar och sprider communityt, då bloggandet har börjat tyna bort. Men mer än bloggarna var det fakta om Ödesryttarna och en extremt fin karta över Jorvik (dock innehöll den inga spoilers om framtiden.. :( )
 
Det enda som nämndes om framtiden var dock att de utlovade att dagens version av Jorvik bara var en liten del av vad vi kommer få se. Känns ju sjukt spännande, SSO kommer säkert finnas i minst 10 år till känns det som om de ska göra en komplett version av Jorvik. 
 
Men nog om det, musmattan och örhängena var egentligen inte så intressanta för mig, men ska nog inviga dem såsmåningom. Örhängena innehåller tyvärr nickel, så alla kan inte ta del av dem.
Men koderna var självklart intressanta, hehe. Den med 500SC är använd redan, och sitter just nu och funderar på vad som ska hända med den där SR koden.. Är lite sugen på att hålla någon tävling med bl.a. den som pris, eller använda den till ett nytt konto.. Men vi får se! (Den går ut 2017-12-31 så har lite tid att bestämma mig på :P) 
 
Har ni köpt tidningen och vad tyckte ni om den?


Chrome Pointer