Husdjursfunktionen

Nu när uppdateringen är i fullgång sitter jag själv och skriver på en samhällsuppgift, jätteroligt (inte) är det. Men redan i måndags förespådde jag detta och gjorde alltså ett ökänt tidsinställt till er hungriga läsare, om en alldeles speciell funktion!
 
 
Husdjursfunktionen har funnits sedan slutet av 2012/början på 2013 (holy moly har det verkligen gått så länge..), och jag har för mig att jag skrivit om den förut (eller om det ligger i ett utkast någonstans), och när den kom var den en väl efterlängtad funktion och många blev glada när de fick höra att den skulle hända. Enda kruxet var dock att den inte riktigt var så "storslagen" som man kanske önskat sig, iallafall inte från mitt perspektiv.
 
Husdjuren är fruktansvärt söta och finns i många olika varianter, men allt de gör är att sitta och åka med i sadelväskan. Och oftast blir det inte ens att man har sadelväskan på heller. Det vore så mycket roligare om de kunde springa med brevid, och kanske (om man får spinna vidare helt galet) lära sig trix och vara en sån där typisk sidekick. I bl.a Alicia Online (ett koreanskt häst-racings-MMORPG) får man kläcka egna eller köpa husdjur, som sedan antingen flyger eller springer brevid en när man rider. Ibland sitter de även på hästryggen och skumpar med. Det vore roligt att få se i SSO också, och på hemsidan finns denna bild med så de verkar själva har tänkt på det konceptet. Hoppas bara att de inför det i spelet, själva funktionen skulle nog bli populärare då.
 
Vad tycker ni om husdjursfunktionen?

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer