Jorvik Gazette

Utan att spoilera hela tidningen så tänkte jag göra en liten snabb review på Jorvik Gazette!
 
Detta är vad man får vid köp av tidningen (kostade 89 eller 83 kr i min stad i Värmland, osäker på om det varierar för vart man bor..), men det är alltså; Två tidningar (en StarStable special och sedan en Min Häst tidning), en musmatta, stjärnörhängen, två koder (1 månads Star Rider och 500 Star Coins).
Ganska prisvärt ändå, med tanke på vad allting kostar var för sig. Tidningen var rolig att läsa och innehöll dessutom "reklam" för två bloggarare, Haley Rainstorm och Zelda Eastland. Är riktigt glad att själva SSO gör reklam för bloggar och sprider communityt, då bloggandet har börjat tyna bort. Men mer än bloggarna var det fakta om Ödesryttarna och en extremt fin karta över Jorvik (dock innehöll den inga spoilers om framtiden.. :( )
 
Det enda som nämndes om framtiden var dock att de utlovade att dagens version av Jorvik bara var en liten del av vad vi kommer få se. Känns ju sjukt spännande, SSO kommer säkert finnas i minst 10 år till känns det som om de ska göra en komplett version av Jorvik. 
 
Men nog om det, musmattan och örhängena var egentligen inte så intressanta för mig, men ska nog inviga dem såsmåningom. Örhängena innehåller tyvärr nickel, så alla kan inte ta del av dem.
Men koderna var självklart intressanta, hehe. Den med 500SC är använd redan, och sitter just nu och funderar på vad som ska hända med den där SR koden.. Är lite sugen på att hålla någon tävling med bl.a. den som pris, eller använda den till ett nytt konto.. Men vi får se! (Den går ut 2017-12-31 så har lite tid att bestämma mig på :P) 
 
Har ni köpt tidningen och vad tyckte ni om den?

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer