Lots and lots

Helloo, tänkte bara slänga in ett ord här så jag iallafall är lite med i svängarna nu när det hänt så mycket. Har fortfarande extremt mycket i skolan, men om ungefär 3 veckor är det lov igen så ska försöka få upp något här då!
But let's go!
 
SSO har lagt upp denna på sin facebooksida, en pappersversion av Jorvik Gazette! Måste nästan försöka få tag på denna, då man får sc, musmatta, örhängen, star rider och massa roliga saker om ödesryttarna och annat.
 
"Nu finns äntligen Jorvik Gazette-presentpåsen att köpa i en butik nära dig!
Förutom två FULLSPÄCKADE tidningar får du en unik MUSMATTA och jättefina ÖRHÄNGEN! Dessutom 500 STAR COINS och 1 månad STAR RIDER! I Jorvik Gazette kan du läsa om hur allting började. Vi får möta de fyra ödesryttarna och deras hästar, titta in hos Game Master Karoline och får tips & råd i Frågelådan. Dessutom roliga test, knep & knåp och fina posters!"
 
 Star Stable lanserade också nu i veckan en ny app, där man kan (just nu) välja mellan tre mustangföl för att sedan ta hand om dem. När de når level 10 kan man skicka över dem till sitt konto, för 969SC, och använda dem som vanliga hästar i spelet. Sjukt kul idé faktiskt, man får mer koppling till hästen kan man säga. Jag avvaktar nog dock lite mer innan, då de lovade mer hästraser och färger i framtiden, men för mustangälskare med en fet plånbok så är det alldeles utmärkt. 
 
Nya urhästar anlände i dagens uppdatering, och måste säga att de är ganska fina. De officiella bilderna brukar ju dock variera från hur de ser ut i spelet, men det får vi se efter tech uppdaterat klart. Hade gärna införskaffat den svartblå och den grönbruna, men den vitrosa känns lite för plastig för mig tyvärr. Och är inte ett så stort fan av deras nya manar, gillar nog faktiskt de äldre mer. Och gillar även de äldre mer för att de kostade 200SC mindre, då dessa kostar 699SC och förra upplagan bara 399SC. Så min plånbok tillåter tyvärr nog inget inköp, men men. Vi får se ;-)
 
Och sist men inte minst, tränset. Märkte det igår och vet inte om hästen hade det i spelet (var för upptagen med att försöka fånga honom än att märka detaljer..), men måste säga att jag älskar det. Hoppas verkligen SSO utökar sitt tränssortiment med lite nya modeller, som bettlöst, pullar, hackamore, islandsträns m.m. Och speciellt dessa baroque träns är ju en fröjd för ögat. 

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer