Brist på allt

Jag har extrem bloggtorka just nu då det enda jag har att göra i spelet är att levla just nu. Skulle döda för lite huvuduppdrag som håller i mer än 2 dagar, är det för mycket begärt?
 
Jag kan inte direkt hitta på något nytt att skriva om, och skolan tar för mycket tid för att kunna påbörja en redigering eller en novell, men måste försöka fixa något till er trogna läsare. Så i uttorkande brist på annat kan ni få lite jättespännande läsning om vilka hästar som ska levlas härefter!
 
Det var egentligen sju, men då Phantom gick upp i level 15 samma dag som detta inlägg skrevs, så räknades han tyvärr inte med. (Phantom är den blåa urhästen).
 
 
Men härnäst kommer Peppermint Jack (som redan är i level 10 så honom får ni inte se så mycket av), Prince (level 6), Helena (level 3), Rosepetal (level 3 hon med) och sen de två level 1orna till vänster, Blueberry och blablabla (han har inget smeknamn ännu men officiella namnet är Ghostrunner).
 
Och nu har jag även inköpsförbud tills alla 6st är levlade, trots att jag egentligen vill ha en till islänning men men, den får tyvärr vänta.
 
Har inte så mycket mer att säga, förlåt för den uttmattande torkan här, håll ut för bättre tider gott folk!
Skuggor vs Inte skuggor

Själv väljer jag alltid, som ni kanske vet, att spela utan skuggeffekten på då min fps sjunker enormt och även för att jag tycker om spelet mer utan, men när jag igår lekte fotomodell med den odöpta mustangen lekte jag även runt med effekterna och jesus christ vilken skillnad det blev! Har aldrig lagt märket till det i spelet, utan gjorde det först när jag satt och letade efter vilken bild som dög bäst.
 
Liksom det är inte bara hästen och ryttaren som ändras, utan även färgen på marken och omgivningen. Det blir mycket ljusare och plastigare på något sätt. 
 
Men hah det var nog allt jag hade att säga, ville bara dela med mig om min nyfunna detalj. (döm inte, det var först i förrgår som jag märkte att det var ett urträd som stod i "Stonehenge" på Sydhoven. Tog bara ett år eller så..)
Trettondagjul

Väldigt professionellt, jo tack jag vet. 
 
Onsdag igen då, och det kommer nog inte som en överraskning för någon erfaren SSO spelare att det varit uppdatering. Personligen tyckte jag den var ganska rolig och en liten omväxling från det level-träsk jag är fast i nu, men det hade såklart varit bättre (som alltid, the typical svensk).
 
Mandeln i gröten, är vad jag förstått, ungefär som äpplet i hinken, men man kan bara göra uppdragen hos en Robert om dagen. Eller om det bara är en gång man kan göra dem, det får vi se imorgon!
I vilket fall så får man tag på mandeln och önska något tre gånger, vilket självklart resulterar i lite olika saker. 
 
Robertarna står i Silvergladebyn, Månskärebyn, New Hillcrest, Jarlaheim, Västkobbens Fiskeby, Fort Pinta och i Moorland. Men man kan som sagt bara göra uppdragen hos en av dem, och om resultaten ändras beroende på hos vem man gör det har jag ingen aning om. Hann inte riktigt utforska så mycket utan var väldigt snabb på att göra alla önskningar hos den Robert som står i Silvergladebyn.
 
James städtävlingar tyckte jag verkligen om, och att de gav XP till hästen gjorde även saken bättre. Rolig omväxling från det gamla vanliga, men ändå lite korta. Vart lite chockad när de redan var slut, hade gärna tävlat vidare! Men gillar verkligen sadeln man fick, synd bara att den inte kom i ett sett så man enklare kan matcha den med något. 
 
Men Jorviks sista julklappar var nog en skräll för många, i alla fall för mig. Alltid roligt med skattjakter, och settet man fick var ganska snyggt (dock kanske inte min stil, men det funkar helt klart ändå). Jag letade reda på allt nu idag, så veckan kommer förbli lite händelselös för Rose, men för er andra som inte tagit tag i det så finns listan med uppdragsgivare på hemsidan, men ni kan få den här med. 
 
 Professor Jura i Firgrove: Du måste ha lämnat en bild på Mr Sandman till Elizabeth
 Elsa Einstein i Dinodalen: Du måste ha kollat efter post med Nic Stoneground
 Jamie Olivetree i New Hillcrest: Du behöver ha gett det gluten-fria brödet till Ricky
 Catherine utanför Jarlaheim: Du måste ha levererat kaffe från Stablebucks till Ms Drake
 Pamela Moonriver i Månskäreby: Du behöver ha hällt sant i GED:s bensintankar kring Fornåseborg
 Borgmästare Klaus i Västkobbens Fiskeby: Du behöver ha berättat för Klaus hur du fick tillbaka stadens nyckel
 Marley vid Marleys Bondgård: Du måste ha mött Carney vid Vingården.
 
Jag var såklart inte smart nog att notera vart man fick vad, men det är ett sett till hästen man får och sen resten mat. 
 
Ett rosa/rött/lila sett var det man fick, och då min garderob är mestadels mörk och färglös så var det som sagt kanske inte 100% Rose, men ändå ganska stilrent och fint. Kommer troligtvis smyganvända vissa delar i framtiden, men ssh. Lite färg skadar ju egentligen inte C:
 
Men att snön försvann var en chock och besvikelse från min sida, älskar snö i spelet.. Men men, på't igen nästa år då!


Chrome Pointer