Trettondagjul

Väldigt professionellt, jo tack jag vet. 
 
Onsdag igen då, och det kommer nog inte som en överraskning för någon erfaren SSO spelare att det varit uppdatering. Personligen tyckte jag den var ganska rolig och en liten omväxling från det level-träsk jag är fast i nu, men det hade såklart varit bättre (som alltid, the typical svensk).
 
Mandeln i gröten, är vad jag förstått, ungefär som äpplet i hinken, men man kan bara göra uppdragen hos en Robert om dagen. Eller om det bara är en gång man kan göra dem, det får vi se imorgon!
I vilket fall så får man tag på mandeln och önska något tre gånger, vilket självklart resulterar i lite olika saker. 
 
Robertarna står i Silvergladebyn, Månskärebyn, New Hillcrest, Jarlaheim, Västkobbens Fiskeby, Fort Pinta och i Moorland. Men man kan som sagt bara göra uppdragen hos en av dem, och om resultaten ändras beroende på hos vem man gör det har jag ingen aning om. Hann inte riktigt utforska så mycket utan var väldigt snabb på att göra alla önskningar hos den Robert som står i Silvergladebyn.
 
James städtävlingar tyckte jag verkligen om, och att de gav XP till hästen gjorde även saken bättre. Rolig omväxling från det gamla vanliga, men ändå lite korta. Vart lite chockad när de redan var slut, hade gärna tävlat vidare! Men gillar verkligen sadeln man fick, synd bara att den inte kom i ett sett så man enklare kan matcha den med något. 
 
Men Jorviks sista julklappar var nog en skräll för många, i alla fall för mig. Alltid roligt med skattjakter, och settet man fick var ganska snyggt (dock kanske inte min stil, men det funkar helt klart ändå). Jag letade reda på allt nu idag, så veckan kommer förbli lite händelselös för Rose, men för er andra som inte tagit tag i det så finns listan med uppdragsgivare på hemsidan, men ni kan få den här med. 
 
 Professor Jura i Firgrove: Du måste ha lämnat en bild på Mr Sandman till Elizabeth
 Elsa Einstein i Dinodalen: Du måste ha kollat efter post med Nic Stoneground
 Jamie Olivetree i New Hillcrest: Du behöver ha gett det gluten-fria brödet till Ricky
 Catherine utanför Jarlaheim: Du måste ha levererat kaffe från Stablebucks till Ms Drake
 Pamela Moonriver i Månskäreby: Du behöver ha hällt sant i GED:s bensintankar kring Fornåseborg
 Borgmästare Klaus i Västkobbens Fiskeby: Du behöver ha berättat för Klaus hur du fick tillbaka stadens nyckel
 Marley vid Marleys Bondgård: Du måste ha mött Carney vid Vingården.
 
Jag var såklart inte smart nog att notera vart man fick vad, men det är ett sett till hästen man får och sen resten mat. 
 
Ett rosa/rött/lila sett var det man fick, och då min garderob är mestadels mörk och färglös så var det som sagt kanske inte 100% Rose, men ändå ganska stilrent och fint. Kommer troligtvis smyganvända vissa delar i framtiden, men ssh. Lite färg skadar ju egentligen inte C:
 
Men att snön försvann var en chock och besvikelse från min sida, älskar snö i spelet.. Men men, på't igen nästa år då!

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer