Ett avsked?

Efter lite velande fram och tillbaka har det nu kommit till detta, jag tackar för mig.
 
Att blogga har blivit ett tvång, alltid går jag och tänker "måste uppdatera, måste uppdatera" och det resulterar i hafsiga inlägg som inte känns rätt att lägga upp. Och sen om man inte får någon respons på det man gör, så gör det att man tappar suget ännu mer. 
 
Jag vill att bloggandet ska vara roligt och något man ska längta efter, som det var på den gamla goda tiden, och det är verkligen inte det nu. Det är tomt och tråkigt helt enkelt. Visst en del saker är väldigt intressanta att spekulera om, och därför väljer jag att bara skriva om dem. Så se detta som en hiatus för evigt, men det kommer uppdateras om det jag tycker är spännande och det kommer uppdateras när jag har lust och tid. Det är trots allt min blogg och jag är ledsen att det gått till det här, men ett-inlägg-om-dagen-personen är inte jag helt enkelt. (ni är grymma ni som orkar det, keep it going!)
 
Det som kommer finnas på bloggen kommer i princip enbart vara recensioner och utvärderingar, samt något som jag vill dela med mig av och uppdateringen kommer ske på mina villkor och efter hur spelet uppdateras. Ungefär lite som det har varit den senaste tiden, fast de inlägg som kommer kommer innehålla bättre texter. 
 
Och då är min fråga till er om ni anser att jag ska lämna rgoldfield.blogg.se som det är och har varit och starta en ny blogg enbart för detta? Eller ev. byta plattform. Hur det blir och hur ni röstar kommer självklart finnas med här på bloggen så ingen undrar vad som har hänt.
 
 
Bloggfrågan
 
 
 
 
pollcode.com free polls
Arbete bakom kulisserna

Igår tog de tidsinställda slut och jag försvann även iväg på semester, vilket tyvärr kommer lämna bloggen tom. Det händer inte så värst mycket i min SSO-värld så jag har inte mer att komma med, förutom det som dyker upp i uppdateringarna och när det är så knapert som det är just nu så står det tyvärr stilla. Allt jag gör är att levla och det känns inte som något jag vill publicera här.
 
Så då väljer jag att ta en smärre paus igen tyvärr (förstår inte hur ni står ut med detta pausande hela tiden. Men som sagt tidigare rekommenderar jag Bloglovin' så ni enklare har koll på när Rose behagar sig att skriva igen), men när jag återvänder väntar en renovering och förhoppningsvis en spännande uppdatering som ger lite inlägg här med. I värsta fall kommer jag spela på Dakota i några veckors tid för att få fram några inlägg åt er, men det ska ni nog stå ut med.
 
Lämnar även en liten poll ni kan sysselsätta er med, rösta gärna så jag vet vad jag ska försöka få fram åt er. Och om ni har något som inte finns med här får ni väldigt gärna kommentera.
Vad vill ni se för inlägg här?
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls
Frisyrer

Återigen lite rolig trivia som ni kanske inte hade koll på; visste ni att senaste gången vi fick nya frisyrer till Jorvik var way back in 2014?
 
Då räknar jag inte Star Rider-shoppen i vintras eller de som kom med Salong Primadonna i Governor's Fall, utan senaste gången vi fick en helt ny frisyr och nya färger till den. 


Chrome Pointer