ÄNTLIGEN

Ni Rose-härdade, äldre, läsare har fått höra mitt gnäll om detta varje gång en "ny" hästras har införts till spelet, och äntligen kommer det. Vi får inte bara en uppdaterad version på våra kära starthästar, utan de uppdaterar även varenda häst med liknande modell - och det bästa; DE UPPDATERAR DE VI REDAN HAR.
 
"Woah, vänta nu här! Du menar att starthästen ska få ett helt nytt utseende?
Just det! Eller, inte bara just den hästen… Då vi ändrar utseendet på våra älskade Jorvikiska Varmblod kommer vi även uppdatera alla andra hästar som använder sig av samma modell i spelet, även de som ni redan har köpt sedan tidigare! Det här är en förändring som vi hade varit tvungna att göra förr eller senare för att kunna fortsätta utveckla spelet och föra det framåt, och för att vi skulle kunna ha möjligheten att introducera nya animationer, nya funktioner och även mer hästutrustning.

Så alla dessa hästar kommer få sig en ny look, och vi har tagit fram den genom att ta det bästa från våra nyare hästar kombinerat med det bästa från våra tidigaste hästar. Tillsammans med den nya versionen av hästen kommer nya animationer, så den kommer röra sig mjukare och mycket mer realistiskt än vad den gör idag.

Det har varit en väldigt rolig process, men det här är bara ett första steg och det är möjligt att vi gör fler förbättringar med hästen i framtiden. Vi är så glada över att kunna dela med oss av hästen till alla våra spelare och vi kan knappt vänta på att få höra vad alla tycker om dem!

Det kan vara jobbigt med förändringar, särskilt då man ändrar på saker man tycker så mycket om som våra mest ikoniska hästar, men vi är väldigt nöjda över hur det blev!"
 
Visst kommer de ikoniska starthästarna saknas något enormt av många och nu får vi passa på att ta massvis med bilder på våra skönheter, men det är ändå för det bättre då man väldigt sällan rider de äldre hästarna. Personligen rider jag nästan aldrig på de gamla pållarna i stallet (med undantag för Farrain vid huvuduppdrag), då deras utseende och animationer inte varit så tilltalande som de nyare modellerna. Färg-sett är några av de äldre mina absoluta favoriter och nu kommer troligtvis några onödiga inköp ske. (Har spanat väldigt länge på en fuxskäck som jag veeerkligen vill ha men det har aldrig blivit av med de nyare raserna så nu ni, kanske det händer)
 
Men när man läser igenom teaser-bilderna på SSO's instagram får de relativt mycket hat över just detta, och visst jag kan förstå men jag känner ändå att det är en uppdatering som var väntad och jag tror den kommer göra gott. För som sagt, det är väldigt sällan man ser de äldre modellerna i spelet, nästan alla rider runt på de nyare. Så att man själv bara brukar de nyare och sen skickar hat till vår support och team känns extremt onödigt. Skillnaden är ändå inte såpass stor? Om ni tittar och analyserar bilden de lade upp på nyhetssidan så finns det inte mycket annorlunda.
 
 Det de gjort är i princip att förfina kanterna och göra starthästarna mer "hästiga" istället för plastiga och kantiga. Det enda jag kan gnälla på är halsen och huvudet i proportion då jag tycker de ser lite knasiga ut, men som vanligt brukar concept-bilderna vara lite olika mot det vi får se i spelet sen. Men utöver den lilla saken tycker jag att det ser väldigt bra ut och jag kommer nog bruka mina ca 12 "starthäst-modeller" mycket mer än vad jag gör nu.
 
Men kommer denna uppdatering imorgon kommer jag tyvärr inte kunna ta farväl av min gamla Farrain, pga semester, så förhoppningsvis dröjer den till nästa vecka av lite själviska skäl, men jag tror ändå den kan anlända imorgon.
 
Sen såklart får jag inte missa det absolut bästa i hela det här - att de uppdaterar hästarna vi redan har istället för att mjölka pengar. Det är jag sjukt extremt väldigt mycket glad för, då jag aldrig ersatt en gammal häst med den nyare modellen (mest kanske pga fattigdom men äsch) och det ska bli väldigt intressant att se om de fortsätter i samma bana i framtiden.
 
Och nu kanske man törs spekulera vidare om en karaktärsuppdatering. Trots att jag gillar den nuvarande karaktärsformen och det, vore det kul med lite mer valmöjligheter än smink, hår och hudfärg. Kanske väntar killana runt hörnet om inte annat? (gud vad de fyllda servrarna skulle bli pojk-tomma om man inte själva får ett alternativ att byta kön, istället för att skapa en ny karaktär) Och sen skriver de i intervjun att det väntas nya funktioner och utrustning, vilket låter väldigt spännande. Vad ska de hitta på nu? Dressyr? De säger ju trots allt att de "mjukat upp" rörelserna, så varför inte? 
 
Vad anser ni om denna uppgradering? Ris/ros?

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer