Tjolahoppsansa

En liten snabb kvällsuppdatering från min sida då bloggen tyvärr åter kommer eka tom i några dagar (förhoppningsvis tills senast onsdagsuppdateringen), då min dator bestämt sig för att sluta samarbeta och en systemåterställning väntar den kraken. Men då den är rentav en stenåldermakapär så går denna återställning inte så snabbt som den borde göra (hade möjligtvis bilder från 2015 som måste föras över och bor man på landet så är inte internetuppkopplingen på ens sida heller så överföringen till drive går långsammare än en snigel på sirap), men jag lovar att så fort återställningen är klar och SSO nedladdat igen så fortsätter helgens bravader med massvis av inlägg och kanske någon liten överraskning, vem vet..
 
(Detta är också förutsatt att min dator inte helt går i graven, den är x-antal år gammal, för isåfall krävs det ännu längre tid innan införskaffning av en ny vapendragare, men om det tvingas gå så långt ska jag försöka komma med något åt er iallafall så det inte ekar allt för tomt här..)
 
EDIT 28/6: Fortfarande ingen levande dator 
 
EDIT: 29/6 Nu går det framåt med överföringen, har bara ca 100 bilder kvar sen kan äääntligen systemåterställningen påbörjas. Tog bara några dagar hehe
Hemsidor

Ingen har väl missat den nya, fräscha, uppdateringen av hemsidan?
Själv vet jag inte säkert när denna uppdatering skedde, men det kan inte vara sååå gammal. Personligen älskar jag det nya utseendet, men saknar även det gamla. Båda har sina för och nackdelar såklart, men tyckte nog den äldre var snäppet "enklare" att förstå på något sätt, även om den nya är vassare och innehåller mer.
 
Och i samma veva (? osäker på tidpunkt här med) så uppdaterades även Jorvikipedia, vår älskade wiki. (EDIT: Tack till Esme som rättade mig på denna punkt då wikin tydligen har "behållt" detta utseende ett bra tag nu, men det är själva Wikia som ändrat lite och troligtvis /förhoppningsvis/ är det det jag uppfattat som "uppdatering". Men ni kan ju alltid ta och kolla in vår fina wiki när ni ändå läser mina felaktiga antaganden, så klicka här c; )
 
Så det händer mycket inom vårt community, och inte bara i spelet, vilket jag uppskattar extremt mycket att vi ändå har en så pass stor skala av folk som spelar och värnar om alla andra. Älskar ändå StarFam, trots sina mörkare sidor ibland såklart.
The arabian beauty

En uppdaterad version av araberna har varit efterlängtad av många, men min åsikt står fast att de borde uppdatera de befinliga hästarna istället för att pumpa ut nya med liknande färger. Men som vanligt så föll jag ändå för dessa nya varelser, de äldre versionerna är lite för kantiga trots att jag äger två hehe.
 
Då jag själv inte är något av en filmexpert så tänkte jag dela Kendra Hawkson's instagramvideo, där ni icke-arabägare får ta del av hur de rör sig i olika gångarter. Just den delen tycker jag är extremt viktig innan hästköp, så om det finns någon med samma behov som mig så hjälper denna video något.
 
 

I tried one of the new arabians on another account to see if I liked them. There are some things I don't like (front legs in the gallop) but overall I think they are beautiful 😊 I'll probably wait for more colors before I buy one to Kendra. Did you buy someone? 😄 - Song: SizzleBird - Celeste #sso #starstable #starstableonline #awesomearabians

Ett inlägg delat av Kendra Hawkson (@kendrahawkson) Jun 7, 2017 kl. 8:34 PDT

 
Jag själv är lite kär i fuxen, trots att den bruna har en härlig teckning och den svarta är ju en "levande" skönhet, och fuxen är även baserad på en häst i Star Stable-teamet, vid namn Paris. Men om det blir något inköp återstår att se, det bör komma flera olika färger av dessa skönheter i framtiden så det kanske dyker upp någon "wow". Sen kanske en införskaffas på Dakota, men då är det mest för att kolla in hur de rör sig osv.
 
 
Har ni införskaffat en av dessa araber, och vad tycker ni om dem?
 


Chrome Pointer