Cecilias bloggutmaning Dag 1: Blogg

När började du blogga och varför?
Jag började blogga under 2012 och fick upp intresset för det via att det nämndes så mycket i chatter och klubbar. Jag tyckte det var intressant och hade nog åsikter om spelet som jag ville dela med mig om, så då blev det helt enkelt så att jag började blogga.

Vad bloggar du om?
Lite allt möjligt sålänge det rör SSO skulle jag nog säga. Kanske inte så mycket outfits eller vardagliga uppdrag m.m. utan mer åsikter och önskemål.

Vilka inlägg tycker du är intressantast att läsa?
De inlägg jag gillar mest är när bloggaren tänker själv och recenserar något eller kommer med nya idéer. Då får man ett nytt perspektiv och det är väldigt roligt att få ta del av vad andra tycker.

Vilka inlägg tycker du minst om?
De inlägg jag tycker minst om att göra är outfitsinlägg, trots att de kan vara intressanta att få se som läsare. Men om jag läser en blogg tycker jag nog att rollspels-inlägg är mindre intressanta. Alltså när man rollspelar att man är karaktären i spelet.

Vad får dig intresserad av att följa en blogg?
Layouten och innehållet. Är den uppdaterad inom 1 månad, har bra redigeringar och bra texter så brukar jag fastna.

Vad får dig att sluta följa en blogg?
Brukar faktiskt inte sluta följa bloggar, men om det händer så är det för att jag tappar bort dem helt enkelt. Eller att de raderas. Men det ska krävas mycket för att jag ska sluta följa en blogg, läser fortfarande nedlaggda bloggar.

Brukar du läsa andra bloggar?
När jag får tillbaka mitt eget bloggsug brukar det bli att jag kikar in på andras.

Hur ofta och vilka andra bloggar läser du?
Som sagt, när jag är aktiv här så läser jag även bloggar och de jag följer finns i rullisten ovanför headern.

Har du några bra bloggtips?
Får dra till med det gamla vanliga och största bloggarna, Alicia's nedlagda på aliciastarstable.blogg.se och Esme's på monokerus.se. De har mycket information och variation i sina inlägg vilket jag gillar. Och även om Alicia lagt ner sin finns fortfarande alla inlägg kvar och det kan vara kul att scrolla igenom ibland.

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer