Cecilias bloggutmaning Dag 2: Personligt

Vilka intressen har du förutom Starstable Online?
Hmn får bli en kort lista här; Hästar, fotografi, bildredigering, film, serier, musik, jakt, natur, skola.
 
Vilken är din favoritfärg, favoritmat, film bok, serie?
Min favoritfärg är regnbåge, favoritmat har jag ingen för det finns så mycket gott så det är omöjligt att bestämma. Favoritfilm lika som med maten, finns för många bra helt enkelt. Favoritbok säger jag nog dock är Vargbröder då de alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta. Och serie, gud vet. Följer så många serier nu för tiden så det varierar helt enkelt. Riverdale är sjukt bra, Supernatural har jag sett om x-antal gånger och tja, det finns för mycket att välja på helt enkelt. Haha märks det att jag är tvilling och har svårt att bestämma mig?
 
Är du utseendemässigt lik din karaktär i Starstable Online?
Har försökt spegla mig själv Rose så mycket som möjligt för att det ska bli mer genuint, men nog skiljer vi lite. Jag är ganska kort och "sportigt" byggd medan hon är lång och smal, men smink och hårmässigt brukar jag få till det.
 
Fem ord som beskriver din personlighet?
Ehhh lat, omotiverad, trött, hungrig, grinig. Haha nejmen om man verkligen försöker så är man väl trevlig, har arbetsmoral, punktlig, lojal, godhjärtad.
 
Tre av dina styrkor och tre utav dina svagheter?
Tar några som är både styrkor och svagheter: Väldigt bestämmande, tror altid gott om folk och gillar att ha koll/planera.
 
Vilken karaktär i Starstable Online är mest lik dig och din personlighet?
Alltså egentligen skulle jag vilja identifera mig som typ en blandning av alla Ödesryttarna då jag har lite sidor av dem alla och kan inte komma ihåg någon npc som har det. Är lite pojkig, plugghäst men gillar också att ha stilrent och strikt. Men får väl säga att Rose är mest lik mig.
 
Vilken ödesryttare har du mest gemensamt med?
Typ alla, men mest kanske med Lisa.

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer