Spirit

Spirits ankomst till Jorvik är det nog ingen som undkommit, men nu är det äntligen dags för Rose att ta tag i saken och säga sitt!
 
Då varje uppdrag ska ge 250 rp med Spirit, krävs det att man hittar och hjälper honom 24 gånger, alltså ett dygn om man ska räkna timmar. Efter det är man sedan beundrad och kan köpa äpplet för 699SC, och vips så är Spirit din vän. Själv har jag kommit halvvägs i skrivandets stund, så en vidare uppdatering bör kanske komma när jag är klar med uppdragen.
 
Och det är i stunder som denna som vårat kära community visar sina bästa och sämsta sidor. Globala chatten är överhettad varje timme med folk som frågar var Spirit befinner sig, och de bemöts ibland av dryga svar och folk som klagar på dem. Ja okej, det är kanske inte så rättvist gentemot alla andra att bara stå i en by och vänta på att andra gör jobbet åt en, men det kan också vara som så att de själva har letat utan resultat och sedan frågar, varpå folk blir arga. Vilket jag personligen bara blir arg på själv, själva bemötandet vissa får. Men såklart finns det de som säger var han är och är hjälpsamma, men så finns det de som säger random platser och rentutsagt jävlas med en.
 
Och idag när jag följde den livliga diskussionen, så var det en spelare som föreslog att vi får SSO att lägga in en Spirit-chatt, vilket låter som en utmärkt idé så jag tänkte sprida vidare den här och uppmana er läsare att mejla in om detta, då ju fler som gör det desto mer kommer SSO att lyssna. Sen om det vore möjligt eller inte, återstår att se. Men det skulle gynna spelare i framtiden, då Spirit är som hetast just nu och de flesta letar nu, medan det kommer avta i framtiden. Och kommer man om cirka ett halvår och ska leta efter Spirit, så kommer det vara svårare att få hjälp m.m. Så en Spirit-chatt där man kan diskutera var han är etc. vore perfekt! (förutsatt att han stannar mer än i en vecka)
 
Min ursprungliga Spirit, Wildspirit aka Goldie, som införskaffades redan 2013.
 
Men en sak kom jag att tänka på. I serien Spirit Riding Free, som SSO-Spirit är baserad och hämtad från, finns det två andra hästar med, Chica Linda och Boomerang. Deras t-shirts går redan att köpa i Fort Pinta-shoppen, så frågan är om de också kommer läggas till i spelet framtiden? Kanske inte med liknande uppdrag som Spirits, men det känns som att de bör dyka upp. Och en efterlängtad karaktär vore Rain, då Spirit känns ensam utan sin Rain, så att säga. Men hon är inte med i Riding Free (vad jag vet), så chansen att hon dyker upp är nog liten. Men det vore en dröm.
 
Spirit dyker upp en gång i timmen på hittills slumpvalda platser, och det dröjer tills nästa vecka som man kan framställa ett slags schema (om det är så), så fram tills dess åtminstone så får vi ta hjälp av våra kamrater och söka Jorvik över efter den vilda mustangen. Vad tycker ni om Spirit-uppdateringen? Ris/ros?

AlanisMoonstorm

Iom att hästen i serien är Spirits och Rains son känns det lite konstigt om vi skulle få hans mamma. Snarare isf att vi får hans skäck-kompis(Boomerang? har inte sett serien så håller inte koll på vem av dem som är vem). Men jag misstänker att det här eventet håller lika länge som JAs samarbete med SSO gjorde då detta är reklam för dreamworks serie som vi fått i spelet.

Svar: Får tacka och bocka för den informationen, hade ingen aning om att det skulle vara deras son. Och jo det har du nog rätt i, lite synd för framtida spelare isf att de inte får samma chans som oss, men sånt är livet I guess.
Rose Goldfield

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer