Onsdagsuppdatering

 
Idag var jag extremt taggad, tittade nyheterna en gång i timmen, deras instagram och tillsist kom Youtube-videon upp. Och allt jag kände var
Det var som ett slag i hjärtat, all denna lycka och förväntan inför snön på Jorvik och så ja..
 
Jag erkänner, jag var väldigt besviken, men självklart kan man inte vara sur för evigt. Även om jag kommer sakna snön och juluppdragen något så enormt mycket (och har en liten föraning att de ändå borde dyka upp..) så släppte de något verkligen speciellt. Julbyn är något alldeles underbart vackert, med norrsken och fantastisk grafik. Väldigt roliga minispel, det nya racet var en adrenalinkick och mysfaktorn går genom taket. (En djupare utvärdering kommer senare)
 
Jag gillar även anledningen de använde i spelet, som att snön var borta pga global warming och oljeborrningen, det var lite roligt. Men personligen tror jag att snön kommer återvända, kanske inte nu men nästa år, och då med mycket bättre grafik än tidigare. Eventuellt kanske de bara väntar på Mistfall så man får uppleva platsen utan allt det vita, något är på gång iallafall.
 
Den nya laddningsskärmen är också helt fantastisk (öronmuffarna!! halsduken!!) och jag ger nog uppdateringen 7/10 rosor.
 
Vad tycker ni?
Överraskning

Hohoho det luktar överraskning nästa vecka här på bloggen.. Kan ni lista ut vad?
The only thing better than hairspray

Huvudnyheten i veckans uppdatering var nog dessa helt nya frisyrer. De är de första nya stylarna som kommit sedan 2014 (!!), väldigt efterlängtat av många. Och som den vikingfanatiker och nordiska troende som jag är vart jag direkt kär i dessa shieldmaiden-uppsättningar. Att de även utlovade att Mistfall kommer erbjuda mycket liknande är helt mind boggling för en slösande snålis som mig. (nej, jag kunde inte motstå att köpa en orange-frisyr, som tur var den även billigast så tekniskt sett har jag sparat SC) Sådant mode är verkligen något för denna lilla rosen. Jag hoppas bara att de tar inspiration från hår-drottningen Lagertha i framtida frisyrer, och fortsätter med detta stuk i hela östra regionen av Jorvik. 
 
Det enda jag kan vara lite besviken på var att de var så väldigt färgstarka och stela i sina längder, men de funkar helt klart med rätt kläder och de är tydligt anpassade till våra nya ansikten. 


Chrome Pointer