Mistfall

Ja, vi vet ju vart Rose kommer spendera sina resterande SSO dagar, nämligen i MISTFALL.
 
Platsen som tidigare varit känd som Firfall blev till Mistfall, vilket man kan förstå med tanke på den blåa dimman som verkar ligga på hela östra sidan Jorbergen. Men hur taggade är ni egentligen?
 
Det lovades öppna i december, juluppdragen kommer 29e nov och det känns som att Mistfall antingen kommer i anslutning till det eller veckan därpå. Personligen hade jag hoppats få se Mistfall i dess gröna prakt först, så förhoppningsvis Mistfall och sen jul samt snö. De släppte dock MyStable samt juluppdragen samtidigt förra året, och snön den 14e dec efter att Jorvik City öppnas, så jag förutspår nog nya frisyrer samt juluppdrag 29e, Mistfall 6e och snön den 13e (om vi ska gå efter föregående år), men det återstår att se. Det är några veckor kvar men jag kan knappt hålla mig. 
 
Jorbergen har varit avstängt sen SSOs begynnelse så att det äntligen släpps en bit känns magiskt. Denna gång är det södra spetsen som kommer, och om Jorvik City ingår eller inte återstår att se. I vilket fall ser det helt fantastiskt häpnadsväckande ut och jag får en stor SSL känsla av det hela, så förhoppningsvis döljer sig något magiskt på andra sidan bergen. Det känns dock betryggande att veta att de redan arbetar på de två övriga bitarna, då de har en vana att lämna saker halvfärdiga. Jarlaheim kom t.ex. (herregud) 2013 och det är fortfarande affärer som inte är klara m.m. Dinodalen har inte heller blommat ut till dess fulla potential, så det ska bli kul att se hur det blir med Mistfall-området. 
 
 
Det ser så inbjudande ut, och jag hoppas verkligen inte på en repris av Gröndal och dess förvirrande dimma. (topp 10 mest hatade platser på Jorvik av Rose; 1. Gröndal. Vi går inte ihop alls) Platsen har även den nya grafiken och ett pandoria-stuk över sig så soul rider uppdrag på gång? Det har faktiskt spekulerats om att Evergray kommer från denna sida Jorbergen, så något måste nästan komma.
 
Och som vanligt innan nya geografiska platser ska jag spekulera kring den karta vi har nu. Att Jorvik City öppnas upp för oss nu känns tvivelaktigt, men man vet aldrig. Troligtvis är det kustlinjen och upp till den mindre sjön som vi kommer få upptäcka nu. Men om kartan expanderar så vi kommer något nämre, och eventuellt kan se Jorvik City utmärkt, känns troligt. Det som dock går att avläsa från kartan nu är att det kommer bli mycket mycket berg och några öppna hedar. Jag har dock markerat en väg som går över sjö och berg, fram till något som ser ut som en stad (baserad på den bruna fläck Firgrove är) men dit kommer vi nog inte nu. Sen brukar kartan alltid ändras något, städer ploppar upp och det ser alltid annorlunda ut när det väl börjar närma sig. Jämför den allra äldsta kartan så ska ni få se vilken enorm skillnad det är.
 
Men jag är i vilket fall väldigt peppad inför detta, nya uppdrag och karaktärer, nya äventyr på en länge orörd plats. Snart kör vi!

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer