Nya hästar

I en nyhetsuppdatering SSO postade förra veckan fick vi en sneak peek på vad som komma skall under vinterhalvåret, och då nämndes även en efterlängtad hästras, men jag kan verkligen inte komma på vilken hästras de menar. Den enda jag möjligtvis kan tänka mig är andalusiern, men den finns ju redan i en "outdated" verison så för min del ska det bli spännande att se vad det är för ras (om ni har några svar får ni gärna kommentera vad ni tror eller vad ni vet!).
 
Men vi har redan fått några nya vänner nu under hösten (nya hästar/färger kommer ofta i regel var tredje vecka) och det var vad jag hade tänkt ta upp lite snabbt nu.
 
Först kom dessa underbara varelser som jag dreglar över. Hanoveranare har alltid varit en favoritras med deras graciösa men ändå maffiga utseenden, och när de nu kom till SSO var det min lyckodag. Dock är jag lite besviken på hur de ser ut i färgerna, de är glansiga och plastiga, vilket drar ner dem väldigt så jag skulle nog inte anse att de är värda de riga 900sc de kostar. Men sjävklart köpte jag en ändå för sån är jag.
 
Efter köpet fick jag en inblick i deras rörelsemönster, vilket jag älskar, men de är lite platta i rumpan så att säga, och de har någon form av unghästutseende över sig, nästan som att de inte vuxit klart riktigt. Hade de inte varit så hutlöst dyra och glansiga i färgen hade jag införskaffat dem alla, men tyvärr tyvärr. 
 
I början på oktobermånad dök även dessa fläckiga araber upp, även de extremt dyra. Personligen har jag aldrig gillat araberna tack vare deras animationer, men samtidigt som rasen dök upp fixades även detta till och nu är de något mer accepterade hos mig hehe. Även om de är vackra att se på så kommer det tyvärr aldrig dyka upp någon i mitt stall, jag håller mig till den fyrkantiga, äldre, versionen. Visst är de vackra att se på, men sen faller de för mig.
 
Men visst har spelet kommit långt i utvecklingen, det kan ingen ta ifrån dem, och det är många spelare som inte är lika pessimistiska som mig som hittar fel på allt och är allmänt väldigt snål. Fast visst känns det som att priserna stigit något kolossalt det senaste året? Och antalet dubbla star coins-helger har även ökat nu på sistone.. Tror ni det är något på gång? 

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer