Springande husdjur

 Okej, jag vet att andra var glada över denna uppdatering men jag måste få bräcka er, min värld bara exploderade. För att stärka mitt argument lite, sökte jag tillbaka till det tidigaste gnäll-inlägget angående denna funktion som jag skrivit på rgoldfield, och det var way back in 2014. Tre års gnäll, och det var så värt väntan. 
 
Visst är det en väldigt liten funktion om man ska se det så, men herregud vilken förbättring det blev. Att det ska släppas mer djur i framtiden gör inte saken bättre heller. Själv hoppas jag verkligen på mer skogsdjur, såsom rävar och harar (räv fanns med på en av startskärmarna nyligen och det känns lite som att de kommer komma..), men självklart ska det bli inressant att se hur de animerar hundar, katter m.m. Ekorren fick vi gratis under födelsedagsfirandet, så man kan föreställa sig hur de framtida priserna kommer se ut (oavsett tänker jag självklart köpa några småttingar, spara/slösa går hand i hand), men nu ska jag inte vara negativ mot vårt fantastiska spel! Självklart höjs priser med att spelet utvecklas och uppdateras, men med den ljusa framtid SSO står inför är det klart värt det.
 
För att återgå till ämnet och göra en recension av denna nya uppdatering, så tyckte jag om simpliciteten i det hela och utvecklingspotentialen som finns. Nu har vi ett rörligt husdjur som följer oss, både med och utan häst, den har inte ett förbestämt röreslemönster som t.ex. bara springa rakt fram, utan styr man den mot ett staket m.m. hoppar den över eller hoppar upp och springer på. Det kan utvecklas till något mycket mer när den tekniken väl kommer, t.ex. som agility (om SSO då även väljer att gå i det spåret, det är inte spelets huvudssyfte direkt) men just nu är funktionen bra som den är. Det är inte en direkt rip-off till övriga spel som WoW, Alicia Online o.s.v. utan det har sin egen prägel på det hela, och det gillas. Jag ser verkligen fram emot hur funktionen kommer förbättras i framtiden och de nya husdjuren som ska få springa med oss i våra magiska äventyr.

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer