StarboyU-u-ursäkta..? Men hallå, de nya uppdragen.. VAD HÄNDER.
 
Dessa uppdrag fick mig att undra vad som är upp och ned. Allt som varit rätt de senaste åren och under de ursprungliga spelen, raseras plötsligt. Concorde, min fina pojke, föl i spelet, Justin tillbaka, det hände så mycket under två dagar.
 
Det som sägs är att Concorde är död och man ska nu hitta den nya versionen av honom, vilket känns hemskt för vadå död. Nej, det går jag inte med på. Anne och den ståtliga Concorde (okej jag vet att han kommer vara sig lik även i en ny kropp, men det är ändå sorgligt). Sen att detta ger en ny twist på storyn, och känns som en långdragen sådan, så kan jag förstå hur de tänker och vad de vill få ut av detta. Det är ändå ett väldigt bra sätt att få ge oss mer bakgrund på våra kära pållar än att de bara är magiska och får vingar ibland. Men jag kommer ändå sakna den gamla Concorde.
 
Senare i uppdragsserien nämns dock detta, vilket ger mig en spontan känsla att gamla Concorde finns kvar, bara att han också är fången i Pandoria.
 
Men i vilket fall, Starbreeds. Rhiannon.
För det första, föl i spelet. Sen att det verkar vara ett shireföl också samt så ser det överlag annorlunda ut mot de "äldre" fölen så det ska bli spännande att se vad som blir av detta. Starbreeds verkar vara en intressant sak i vår historia, och personligen älskar jag alltid när man får veta mer om vå kära ö, och inte bara från en bok.
 
Överlag var dessa uppdrag fantastiska. Välskrivet manus med humor, visuellt var de underbara och man fick känna sig delaktig på ett nytt sätt. Eloge till teamet för dessa, uppdragen blir bara bättre och bättre ju länge in i storyn man kommer.
Farahs druidshop

Farahs vackra butik är alltid efterlängtad, och jag står alltid och trånar när hon kommer förbi.
 
Nu hade hon med sig ett nytt, rött, set till våra pållar, lika vackert som det gröna. Snål som jag är tycker jag att priserna är lite vanskliga, men det är ändå något som ska vara lite lyxigare så samtidigt väger det upp. Självklart tycker jag ändå att det är lite stor inflation i spelet just nu, men det är klart att det ska kosta något. 
 
I vlket fall vill jag även nämna Farahs vackra frisyr som är något vi inte sett i spelet ännu. Självklart finns det fler NPC:er som har annorlunda frisyrer, men denna tycker jag nog borde finnas som ett alternativ för oss också då den är mer av en uppdatering på de gamla sidoflätorna/tofsarna. 
 
Räddningsuppdrag

Räddningsuppdraget på vår käre farbror var mycket välkommet, då han faktiskt varit försvunnen ett bra tag.
 
Men självklart skapade detta även mer frågetecken, vad gör Mörkerryttarna med Ms Drake, vad ska Herman träffa för folk, när ska Mrs X etc. få lite djupare story.. Det är många frågor och få svar i dagsläget, men vårt kära team har troligtvis något väldigt spännande som bara ligger och väntar på oss.
 
Då jag inte vill spoila för mycket får det bli ett kort inlägg idag, men vad tyckte ni om dessa uppdrag?


Chrome Pointer