Nothing ever happens

Nämen hejsan igen, det blev visst lite tok där. Sommarlovet tog fart ganska direkt efter det senaste blogginlägget och låt mig hinta om att mitt liv förändrats något enormt under de senaste veckorna, absolut till det bättre, och då fick bloggandet helt enkelt stanna av igen. Jag har fortfarande spelat, väldigt mycket faktiskt, men blogglusten har helt enkelt inte funnits där.
 
Men jag tänkte slänga in ett inlägg så ni vet att jag lever och mår bra, fruktansvärt bra om jag ska vara ärlig. Bloggandet återkommer när jag har lusten igen, tänker fortfarande på er och det glädjer mig verkligen att flera av er är inne och kikar trots att det gått flera veckor sedan sist. Ni är helt enkelt bäst.
 
Då jag går mitt sista gymnasieår nu, har fått en ny partner och ev. flytt till hösten så kan jag inte lova att det blir så mycket uppdaterande under hösthalvåret, men jag ska som vanligt göra mitt bästa. Det har ju hänt så väldigt mycket sedan jag sist skrev, och jag vill verkligen ge min sida på vissa saker, men det får tyvärr vänta lite till. Tills dess får ni gärna berätta om era sommarlov och vad ni tycker om de senaste uppdateringarna!
 
Vi hörs snart igen!
 

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer