Alla hjärtans 2018

Alla Hjärtans kommer och går men nu är det över för 2018. Vi fick några repriser från tidigare år, men också något nytt och något borttaget. Personligen är jag glad att de behåller uppdragen med Derek, trots att de hängt med i några år nu.
 
Nytt för i år var Lowe's hopptävling, som man tyvärr bara kan köra en gång om dagen, några nya kläder och husdjur samt att Catherines uppdrag vid Stablebucks var spårlöst försvunna. Kanske inte så mycket till förlust, men det är alltid sorgligt när något försvinner (dock har det inte varit så mycket media-attention om detta, vilket det brukar vara när något tas bort).
 
Och för en sådan individ som helst undviker socialt umgänge och kör mitt eget race, är Lowe's tävlingar lika hatade varje år. Så jag vill tacka dig som bjöd in lilla mig till en grupp, körde racet utan att säga ett ord, och bara var en allmänt bra stöttepelare. Tack. Men om man har vänner eller faktiskt pratar med folk, så är racet fint konstruerat, inte allt för svårt och väldigt roligt. Nu pratar jag såklart om grupptävlingen, då hopptävlingen är en egen historia.
 
Förutom att jag sprang runt som en höna utan huvud i en lång minut, utan att hitta vägen, så var det lika fint gjort som terrängbanan. Dock verkar en sak blivit mer eller mindre försummad av våra kära grafikskapare - SKYLTAR. VÄGVISARE. NÅGOT. I vilket fall när man har ett allmänt dåligt lokalsinne så är de där skyltarna något jag förlitar mig på, kanske något för mycket. Men som sagt, det var det enda tävlingen fick som minus, annars fint designad med nya vattenhinder (kunde inte låta bli att tänka på kärleksbrygden Hermione hittar inne på Weasleys' Wizard Wheezes när jag såg hindret). 
 
Sen att man fick 750XP till hästen, det är alltid uppskattat. Har nu alla hästar fullevlade på Harper, det är mer än vad jag har på Rose och det är något ledsamt.
 
Men återkommande för i år var även brevjakten, och redan nu finns säkert hundratals videos på Youtube för den som inte orkar ta ett varv och leta brev, så jag tänkte då hoppa på trenden och ge er en liten gratisskjuts (om ni inte redan samlat in alla brev såklart). Inkluderade även vart breven ska, i fall det blir en för svår nöt att knäcka.
 
ALLA HJÄRTANS DAG BREV 2018
Runt Silverglades slott → Baronessan
Doyles kyrka → Tan
Moorlands strand → Thomas Moorland
Västkobbens Fiskeby → Pi
Goldspurs → Mrs. Drake
Runt Fågelskrämsåsen → Kapten Brus
Runt Valedalebyn → Avalon
Fort Pinta → Polly vid Ponnyracet
Nilmers Högland → Dark Core-anställd
 
SEN kanske jag även ska passa på att smyga in en liten kärleksförklaring till er, mina trogna vapendragare, för att ni läser där i det tysta, trots att det går månader mellan inläggen. Tack som sjutton för det, hade verkligen inte fortsatt blogga utan er och då hade min hjärna imploderat av onödiga tankar och information om ett hästspel på internet, så tack för att ni finns där. Sen är det ju då faktiskt bara fyra veckor tills nästa lov sååå, jag blir inte borta länge den här gången!

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer