Purple Pony

Okej, ursäkta, men har jag missat något..?
 
Purple Pony var en butik som dök upp i Gallerian i onsdags (äntligen uppdaterar de i Gallerian!!). Fantastisk butik, härlig atmosfär och vacker inredning. Gillar extra mycket att man får gå runt lite mer och upptäcka små filurer och dylikt. Men. Det finns alltid ett men; Vad har jag missat?
 
"Purple Pony är butiken där alla Jorviks cosplayers samlas för att köpa föremål från sina favoritserier som den populära serietidningen Canter Ella och den animerade serien Knights of Unistria."
 
Sjukt roligt att de gör något för cosplayers, det är inte många som uppmärksammar dem tyvärr, men jag har aldrig, under hela min SSO-karriär, hört talas om Canter Ella eller Knights of Unistria. Varken i SSO-universumet eller det vi lever i, så därför frågar jag nu er, mina kära läsare, vad sjuttsingen det här är?
 
Efter febrilt googlande är jag fortfarande ett lika stort frågetecken som när jag började, så min tanke är att Canter Ella och Knight of Unistria är något som de kommer släppa i framtiden, vi vet ju att de har ett samarbete med Netflix (Spirit Riding Free) så varför inte en helt egen serie? Och Moln över Silverglade är en serietidning de publicerat (den handlar om Jorvik före SSO) så Canter Ella kanske också blir något sådant? Eller så spårar jag hej vilt och det helt enkelt bara är något som kommer finnas i spelet (även om det vore roligt att se i tidnings-/serieform).
 
I övrigt väldigt cool utrustning, även om färgpaletten kanske inte är något för mig, så tyckte jag om formerna och visiret. 

Delfina

Canter Ella är nog bara Cinderella men i SSO. Knights of Unistria dock... svårt att säga. Jag sökte på "knights of" och fick fram förslaget "knights of sidonia" men det låter inte jättelikt.
Jag känner också lite ????? över det här haha

Svar: Oh det var smart, och tur att man inte är den enda som känner så haha
Rose Goldfield

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer