Underbara vårterminen

Jag behöver nog inte meddela att vårterminen dragit igång, men tänkte iallfall nämna att det är därför bloggen sinar som vanligt under skolperioder. Jag har redan planerat massor inför stundande sportlov, det vill ni inte missa kan jag lova, men tills dess står det nog tyvärr tomt här (tills det kommer en mega uppdatering jag inte kan låta bli att nämna, såklart).
 
Jag är aktiv varje dag på Harper och tragglar med uppdrag (12-15 är ju då det tråkigaste någonsin törs jag nog påstå. Vart är alla huvuduppdrag), sen så kom det ju idag en häst som är väldigt lik Mischief men alltså, den är ju speciell, så ja det kanske är värt det.
 
Men jag tänkte bara säga det, så ni inte tror att jag lagt ner helt igen. Det finns en liten ruta i sidomenyn som förklarar läget bättre och som vanligt - BLOGLOVIN' IS YOUR BEST FRIEND.
 
Vi hörs!
Utvärdering Julbyn

Julbyn var årets subsitut till vår vackra jorvikiska jul, och trots att jag var något upprörd i början så kunde Julbyn ändå ersätta snön med bravur.
 
Fantastisk grafik med norrsken, isen ska vi inte ens tala om och allmänt härlig atmosfär. Julbyn hade helt enkelt allt det där man kan förvänta sig av tomtens verkstad. Cafét var alldeles underbart med alla dessa magnifika detaljer, nissarna kanske något läskiga men charmiga, renarna borde kanske fått sig en släng av uppdatering de med (men i och för sig hade nog halva communityt slutat då.. igen), den nya funktionen för byten var väldigt mycket bättre än hur det varit under tidigare år då man missat ungefär hälften av alla grejer och levt på dubbletter. (det var också väldigt bra att det man missat gick att köpa i en butik i Julbyn)
Nu har det dock uppstått en bugg, vet dock inte om det enbart är för mig, men jag kan inte se sakerna i Isgrottan längre utan istället är det en redig massa av kläder från tidigare uppdrag eller affärer.
 
En sak som störde mig lite kanske var att en del grejer var väldigt dyra, och med ett minimum på fyra julönskningar per dag så kändes det omöjligt att vi ens skulle hinna köpa alla saker (läste någonstans att man räknat på det och det faktiskt inte var möjligt..? Rätta mig om jag har fel) Jag hade ju då som tur var kvar några julönskningar (ca 30 st) från föregående år så de flög iväg lite snabbt och sen har inte jag varit så engagerad.
 
Det är också en av nackdelarna med Julbyn, "the lack of content".
Skämt åsido, de har gjort ett fantastiskt jobb med byn meeeen det blev lite tråkigt i längden. Julbyn kom 29e november, nästa uppdragsserie kom 6e december men sen dess har det inte varit något. Visst kom det en laddning med nya tröjor, men det stillar inte en uttråkad spelare mer än i tre minuter, tyvärr. Jag som är en sådan person som faktiskt inte gör samma uppdrag flera dagar i rad, föll direkt kan man säga, men till er som gjort det - ni får en extra stjärna. Jag antar även att vill man ha belöningar så får man ta tag i det, men ni vet, lathet är ett hinder. 
 
Höjdpunkterna enligt mig var nog isen och himlen. De har gjort ett spektakulärt arbete men de delarna var nog det vackraste och bästa enligt mig. Alla detaljer som finns att hitta är självklart  också en stor grej, men inget slår en halktur efter en förrymd julbock.
 
 
Sjukt bra jobb med musik, grafik och uppdrag, även om det föll lite i längden, så är det väldigt chockerande egentligen att de släppte ett helt nytt område samtidigt som de planerade denna lilla plats. Stor eloge till SSO-teamet, Julbyn får hela 8.5/10 stjärnor.
 
Vad tyckte ni om Julbyn?
Harper Ironchild

Personligen hade jag aldrig trott att jag skulle springa runt under detta namn, men när jag satt där, en fredagskväll, så fastnade jag för Harper Ironchild. Det låter direkt taget från en fantasybok, och då jag just nu faktiskt skriver en bok, så sa det liksom klick. Sen slumpade jag några hästnamn och fram kom Mistchief (simpelt stavfel vid hans födsel, han heter Mischief), och allting kändes så perfekt. Självklart inget som kan mäta sig med Rose och Farrain, men ett substiut så att säga
 
Såhär ser vi ut när vi tar Jorvik med storm, en långsam dag i taget. En närbild är inte att fråga om då man ser bedrövlig ut under sina första levlar.
 
Betyder det här något för bloggen då? Nej, absolut inget. Men jag tänkte så ni inte blir alldeles fundersamma när det dyker upp en ny häst på bloggbilderna. Det väntar fortfarande en Mistfall-utvärdering när jag är klar med alla uppdrag där, samt en utvärdering på Julbyn som kommer innan nästa uppdatering. Sen har SSO ett gratiserbjudande nu på 3 SR dagar vid registrering, så jag tänkte försöka göra en liten sammanfattning på vad man hinner under dessa dagar.
 
Harper är enbart skapad för att jag på något magiskt sätt hamnde på Lucy Westlakes memoarer och fick ett sådant enormt sug efter hur det var på den gamla goda tiden, så då fick det helt enkelt bli ett nytt konto. Självklart kommer aldrig den där känslan när man hade sommarlov 2013 och allt man gjorde var SSO, sena nätter, sprang runt och levde livet med fantastiska människor (jag efterlyser fortfarande Everlyn Darkknight, någon som vet något om henne?) men det är baskemig nära med Järnbarnet och björnen. Jag längtar liksom tills de där hemska dagliga med trädgården, druiduppdrag i alla dess former och sega uppdrag, det är det som saknas på Rose. Är man fullevlad finns det ofta inte något att göra än att levla hästar, och gudarna ska veta att jag är trött på det. 
 
Något jag även saknar är gemenskapen som fanns back in the days, och förhoppningsvis är det något man kan återfå på Ice Cream Jungle, då de flesta verkar vara nybörjare och man är generellt mer social som nybörjare har jag märkt. Men där hittar ni mig primärt just nu, jag kan nästan garantera att jag kommer tappa suget till slut, det brukar bli så.


Chrome Pointer