Utvärdering Julbyn

Julbyn var årets subsitut till vår vackra jorvikiska jul, och trots att jag var något upprörd i början så kunde Julbyn ändå ersätta snön med bravur.
 
Fantastisk grafik med norrsken, isen ska vi inte ens tala om och allmänt härlig atmosfär. Julbyn hade helt enkelt allt det där man kan förvänta sig av tomtens verkstad. Cafét var alldeles underbart med alla dessa magnifika detaljer, nissarna kanske något läskiga men charmiga, renarna borde kanske fått sig en släng av uppdatering de med (men i och för sig hade nog halva communityt slutat då.. igen), den nya funktionen för byten var väldigt mycket bättre än hur det varit under tidigare år då man missat ungefär hälften av alla grejer och levt på dubbletter. (det var också väldigt bra att det man missat gick att köpa i en butik i Julbyn)
Nu har det dock uppstått en bugg, vet dock inte om det enbart är för mig, men jag kan inte se sakerna i Isgrottan längre utan istället är det en redig massa av kläder från tidigare uppdrag eller affärer.
 
En sak som störde mig lite kanske var att en del grejer var väldigt dyra, och med ett minimum på fyra julönskningar per dag så kändes det omöjligt att vi ens skulle hinna köpa alla saker (läste någonstans att man räknat på det och det faktiskt inte var möjligt..? Rätta mig om jag har fel) Jag hade ju då som tur var kvar några julönskningar (ca 30 st) från föregående år så de flög iväg lite snabbt och sen har inte jag varit så engagerad.
 
Det är också en av nackdelarna med Julbyn, "the lack of content".
Skämt åsido, de har gjort ett fantastiskt jobb med byn meeeen det blev lite tråkigt i längden. Julbyn kom 29e november, nästa uppdragsserie kom 6e december men sen dess har det inte varit något. Visst kom det en laddning med nya tröjor, men det stillar inte en uttråkad spelare mer än i tre minuter, tyvärr. Jag som är en sådan person som faktiskt inte gör samma uppdrag flera dagar i rad, föll direkt kan man säga, men till er som gjort det - ni får en extra stjärna. Jag antar även att vill man ha belöningar så får man ta tag i det, men ni vet, lathet är ett hinder. 
 
Höjdpunkterna enligt mig var nog isen och himlen. De har gjort ett spektakulärt arbete men de delarna var nog det vackraste och bästa enligt mig. Alla detaljer som finns att hitta är självklart  också en stor grej, men inget slår en halktur efter en förrymd julbock.
 
 
Sjukt bra jobb med musik, grafik och uppdrag, även om det föll lite i längden, så är det väldigt chockerande egentligen att de släppte ett helt nytt område samtidigt som de planerade denna lilla plats. Stor eloge till SSO-teamet, Julbyn får hela 8.5/10 stjärnor.
 
Vad tyckte ni om Julbyn?

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer