LepreChaun

UNDERBARA REGNBÅGE.
 
Chaun är en av mina favoritkaraktärer i spelet, så när Patty's day närmar sig blir jag alltid gladare. Något av det bästa som finns är att jaga regnbågar (trots att man inte kan fuska sig via tidsscheman och kartor.. Det hoppas vi på nästa år). Och nytt för i år var att de tog bort den där hemska saken med "Guld dåligt" och det bara var "Guld mycket bra", det gillas. 
 
Årets outfit var väldigt fin och samordnad, precis som en välklädd pyssling. Kan kompletteras med en Chaun-mask, det är upp till var och en. 
 
Vad tyckte ni om årets regnbågsjakt, fattades något och hade ni önskat något lite annorlunda från föregående år?
Säkerhet i chatterna

"Hej StarFam! 

Trygghet och säkerhet för er spelare är enormt viktigt för oss här på Star Stable, och vi jobbar hela tiden på att ta fram nya sätt att förbättra er upplevelse i vårt spel. Som del av vårt pågående arbete med säkerhet online gör vi just nu ett test för att se hur vi kan förbättra säkerheten i spelchatten? 

Vad händer med chatten? 

Från och med onsdagen den 28 februari kör vi ett test i Australien, där vi gör spelchatten tillgänglig bara för spelare som är betalande Star Riders. Vi gör detta för att kunna fortsätta erbjuda en trygg och välkomnande miljö för alla spelare i Star Stable Online. Testet körs alltså för närvarande bara i Australien, men om det har de positiva effekter vi hoppas på så kan den här förändringen lanseras globalt. 

Varför gör ni det här testet? 

Allt eftersom fler och fler personer spelar Star Stable Online behöver vi se till att alla har en trygg och trevlig upplevelse i vårt spel, och därför testar vi nu att begränsa chatten till att bara gälla betalande Star Riders. 

Det här är våra två huvudanledningar till testet: 

★ Vi gör det svårare att skapa anonyma konton endast i syfte att spamma chatten, trakassera eller på annat sätt bete sig dåligt mot andra spelare. Det här hoppas vi ska förbättra chattupplevelsen för våra Star Riders, vilket ändå är rättvist då de har betalat för att få använda den här tjänsten! 

★ Att endast tillåta betalande Star Riders i chatten är också en säkerhetsåtgärd. Genom att vi har en spelares betalningsuppgifter* blir det svårare att skapa ett konto anonymt, och vi kan lättare identifiera spelare som bryter mot våra regler. 

*Vi har aldrig och kommer aldrig att dela dina betalningsuppgifter med tredje part – det enda undantaget gäller brottsutredningar, då vi samarbetar med polisen. 

Hur påverkas jag av det här? 

Just nu påverkas bara våra spelare i Australien. Om den här förändringen införs i fler länder kommer vi att meddela er när det händer. 

Hur eller om du då påverkas av den här ändringen beror på vilken typ av konto du har hos oss. Här är vad som gäller för olika kontotyper: 

Star Rider med engångsbetalning
Om du köper eller redan har köpt Star Rider med engångsbetalning påverkas du inte av den här ändringen! Du har fortfarande tillgång till chatten och till privata meddelanden, precis som förut. 

Star Rider med prenumeration
Om du har en 1- eller 3-månadersprenumeration på Star Rider har du fortfarande tillgång till chatten, precis som förut! Om du däremot avslutar din prenumeration har du fortfarande tillgång till spelet, men inte till chatten eller privata meddelanden – detsamma gäller appen Star Stable Friends. För att få tillgång till chatten igen behöver du teckna en ny prenumeration. 

Före detta betalande Star Rider
Om du tidigare varit betalande Star Rider men inte är det längre har du fortfarande tillgång till spelet, men inte till chatten eller privata meddelanden. Detta gäller även i appen Star Stable Friends. Du kommer inte heller kunna skapa eller uppdatera ridklubbar. För att få tillgång till chatten och klubbfunktionen igen behöver du teckna en ny prenumeration. 

Ny spelare
Testar du Star Stable Online för första gången? Då kan du fortfarande prova spelet helt utan kostnad upp till level 5, precis som förut! Enda skillnaden är att du inte längre kommer att kunna använda chatten eller skicka privata meddelanden till andra spelare, eller skapa ridklubb. Detsamma gäller när du testar Star Rider utan kostnad genom något av våra erbjudanden. 

Vad gör jag om jag behöver hjälp med spelet men inte har tillgång till chatten? 

Om du fastnar i spelet och behöver hjälp med att komma vidare kan du alltid besöka Hjälp-sidorna på vår sajt. Där hittar du svar på alla de vanligaste frågorna! 

Vi hoppas ni förstår att vi gör det här testet för våra spelares säkerhet och välmående. Allt eftersom vi får fler och fler spelare världen över så vill vi se till så att ni alla har en säker och rolig upplevelse när ni spelar Star Stable Online! 

Kramar, 
Teamet på Star Stable ♥"


 

Denna information undgick nog inte många, men jag vill också ha min åsikt sagd så jag måste bara ta upp den några veckor sent. I vilket fall; Jag förstår, men jag gillar det inte.

Delen med att bara göra Säg och Global begränsat till betalande medlemmar, det tycker jag om, samt det att gratis medlemmar inte ska kunna skapa klubbar, där håller jag med (livet som klubblös är en hård väg att vandra). MEN, varför stänga av vän- och gruppchatten? Sen om man är medlem i en ridklubb, hur blir det då? Gäller det fortfarande att man inte kan chatta, så man måste stå där som en jubelidiot på event och inte kunna ställa sina frågor? Nej jag tycker att dessa ska få vara kvar, de flesta nya medlemmar har ändå blivit rekryterade av sina vänner, och för att senare kunna prata med varandra i spelet så måste man betala?

Jag förstår som sagt att det är ett sätt att förhindra spammandet, men jag tycker samtidigt inte att flera oskyldiga ska straffas. Ja, det finns andra kommunikationssätt än just SSO-chatten, men det hör ändå till att man ska få skriva med sina vänner där. Jag tycker att de tabbar sig om de tar bort detta från nya medlemmar, personligen hade jag inte varit sugen att spela ett spel där det kostar att prata med mina vänner.

Och några av de mest ställda frågorna i spelet finns inte med på Hjälp-sidorna, så nja, jag är skeptiskt till detta. En alternativ lösning där grupp-, vän- och ridklubbs-chatterna är upplåsta, det funkar, men det andra blir jag tvär mot. Där kan man lätt ta bort personen från grupp, ridklubb eller vänlista om de skulle vara ett spamkonto så det problemet är lätt fixat.

Vad tycker ni? Ris/ros?

Levling

 XP från alla resultattävlingar
 

SILVERGLADE
Väderkvarnstävlingen: 125 XP
Steves lopp: 250 XP
Observatorietävlingen: 120 XP
Galoppbanan: 250 XP
Landon att fånga en kanin: 125 XP
Marleys tävling: 250 XP
Marley barrel race: 125 XP
Godsets ridspår: 250 XP
Paulines nya terrängbana: 125 XP
Paulines bana, omvänt: 125 XP
Trädgårdstävlingen: 150 XP
Baronessans första hoppbana: 125 XP
Baronessans andra hoppbana: 125 XP
Baronessans tredje hoppbana: 125 XP
Tillbaka på Fort Pinta-banan: 250 XP
Bobcats elitridbana: 100 XP
Bobcats ridbana: 125 XP
Bobcats vildmarklopp: 250 XP
Moorland pole bending: 125 XP
Hollow woods ryttarorientering: 150 XP
Hollow woods-tävlingen: 125 XP
Valedale-tävlingen: 250 XP
Pole bending apocalypse: 125 XP
Firgrove-loppet: 250 XP
Den svåra skogsbanan: 125 XP
Andra hållet i skogsbanan: 125 XP

GYLLENÅSARNAS DAL
Jaspers gamla ridbana: 125 XP
Gamla ridbanan åt andra hållet: 125 XP
Emmas skogsbana: 125 XP
Gyllenbladets tävlingsbana: 125 XP
Gyllenbladets tävlingsbana, andra hållet: 125 XP
Lilla hoppbanan: 125 XP
 

SKÖRDEBYGDEN
Jarlaheims hamntävling: 100 XP
Lisas hopptävling: 150 XP
Paddocköns vildmarkstävling: 125 XP
Jorvikstallets tävling: 100 XP
Jorvikstallets elittävling: 100 XP
Gröndalstävlingen: 150 XP
Svåra Gröndalstävlingen: 250 XP

EPONA
Månskärebyns tävling: 150 XP
New Hillcrest terrängbana: 250 XP
 

SYDHOVEN
Eremitens tävlingsbana: 125 XP
Sydhovens nya tävlingsbana: 150 XP


DEN GÖMDA DINOSAURIENS DAL
Den gömda dinosauriens tävling: 125 XP
 

MISTFALL
Mistfallorientering: 200 XP
Tävling i Klippgångssnåren: 200 XP
Tävling i Södra Mistfall: 200 XP
 

ÖVRIGA LOPP 
En tävling för töltande hästar: 225 XP
Ponnyloppet: 100 XP
 

TOTALT
7395 XP
7620 XP  med islandshäst
7495 XP med ponny

När går hästen upp i level?
Level 1: 0 XP (Level vid köp)
Level 2: 200 XP
Level 3: 800 XP
Level 4: 1500 XP
Level 5: 2500 XP
Level 6: 4000 XP
Level 7: 6000 XP
Level 8: 8000 XP
Level 9: 10000 XP
Level 10: 13000 XP
Level 11: 16000 XP
Level 12: 19000 XP
Level 13: 23000 XP
Level 14: 28000 XP
Level 15: 33000 XP (Fullevlad)
 

Dagar
Dag 1: 0-7395 XP || Level 1 - 7 (ca halvvägs tills level 8)
Dag 2: 7395-14790 XP || Level 7 - 10 (ca halvvägs till level 11)
Dag 3: 14790-22185 XP || Level 10 - 12 (ca halvvägs till level 13)
Dag 4: 22185-29580 XP || Level 12 - 14 (ca halvvägs till level 15)
Dag 5: 29580-33000 XP || Level 14 - Level 15
 
Idag tar det fem dagar att levla en häst. (någon får gärna dubbelkolla detta!)


Chrome Pointer