Mica Stoneground

I've lost all words.
 
Jag vet att man egentligen borde bli glad, men alltså, jag är svårt för det. Ni borde veta vid det här laget att jag är vääääldigt pessimistisk och detta föll mig inte i smaken, alls. Förutom någon typ Rainbow Road-rip off tycker jag ändå att det finns såååå mycket mer de kan fokusera på, än att göra en molnvärld som har noll med det övriga i Jorvik att göra. GÅD är inte helt färdigställt men istället fokuserar man på minispel, vilket jag tycker känns lite blä faktiskt.
 
Att själva utseendet på bl.a. headern här uppe är extremt minispels-aktigt ger känslan av att snart kommer det komma ett mobilspel som de försöker sälja, ni vet. Profits. Ja, det var vackert, ja animationerna var enastående och musiken likaså, men tyvärr. Sen visade de även upp olika väderslag så snälla teamet, fixa i det riktiga spelet också så lovar jag att bli mer positiv :)
 
Detta gjorde mig även något mer besviken. Det ska ändå vara något speciellt att bara ens starthäst kan flyga, men nu kan vilken häst som helst (förutom Spirit) göra det och då försvinner lite av det magiska från våra varmblod. Det kan ha något att göra med Starbreeds såklart, men nja det funkar inte ändå.
 
Sen känns även hela området halvfärdigt, det är en bit som är "bebodd" med vad som verkar vara ett café och butiker, det ligger några pinnar utslängda utan anledning och sen är resten bara fluffigt och vitt. Jag tyckte dock om att man kunde hoppa från högsta punkten och landa mjukt i molnen, det får de ett till plus för.
 
Överlag får Molnriket starka 4/10 rosor av mig, tyvärr. Vad tyckte ni?

Delfina

Håller med dig helt och hållet och är lite besviken, om jag ska vara ärlig. Det känns verkligen som att de skulle kunna lägga ner arbete på bättre saker, så som jag vet inte, Fornkungens bergsväg, Asklandet, Devil's Gap och allt som de lovat oss av funktioner som inte blivit av än.
Det där med att flyga gör mig riktigt less. Nu får det väl ändå räcka med dumheter tycker jag.

Iaf, blir nog påskäggsletande och inte så mycket molnflygande för min del under påsklovet :P

Svar: Känner precis likadant haha
Rose Goldfield

Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
Chrome Pointer