Tyst som i graven

Som ni kanske märkt så har det stått stilla här i några dagar, tack vare de extremt många skoluppgifter man får veckan innan lov. Har haft något varje dag som måste in eller pluggas inför, så har verkligen inte haft någon tid över till att spela eller något. Suger, men så är det tyvärr.
 
Men nu har jag en smula tid över så jag tänkte ägna den till att utvärdera veckans uppdatering, så ni iallafall får något att läsa här.
 
Uppdragen med Madison var ganska intressanta förra veckan och jag ä glad att de fick en fortsättning ganska snabbt, för sättet de slutade på var minuset. Så till helgen ska jag sadla upp och göra klart dessa, med stor förväntan. 
 
Nya uppdrag med rådsmannen kom det också, och äntligen lite snö! Vill verkligen in i spelet och ta massa vinterbilder. Men det får vänta tyvärr.. :c 
 
Det nya modet verkar sjukt snyggt och det blir nog lite inköp för min del. Älskar verkligen detaljerna på dem, och är lite extra kär i Dean Winchester-skjortan haha. Hoppas det kommer mer sånt här mode sen, verkligen min stil.
 
En spännande julkalender har de även fixat till oss. Älskar verkligen utseendet på den och den söta lilla räven.
Ska inte avslöja vad som fanns idag, men det var lite roligt och efterlängtat från min sida.
 
Och sist och kanske minst eller väl bortglömt så är hästmarknaden tillbaka återigen, och denna gång i Västkobbensfiskeby. 
 
Kanske blev ett litet kort och tråkigt inlägg men tänkte i alla fall vifta med flaggan att jag faktiskt lever (än så länge, om inte skolan blir för mycket) så ni inte ger upp på mig helt här. Ska försöka få upp mer till helgen när det blir lite mer tid över, men vi får se. Vi hörs iallafall nångång snart! 


Chrome Pointer